עבור לתוכן

המוח.......

Featured Replies

פורסם

לא זה עצב אחד פר כמה שרירים אפילו

את היד מפעילים 3 עצבים בסך הכל

בכל מקרה. האות הוא אנולוגי. זה לא הקונפיגורציה.

פורסם

מה שהבנתי זה ש:

TeaTime אומר - שהקונגפיגורציות השונות פועלות לפני עוצמה של אותות

וIG אומר - שהקונגפיגורציות פועלות לפי סדרות של אותות העוברים בעצביםהבנתי נכון את הכוונה שלהם?

כמובן שגם עומצת האות משפיעה... אתה לא מכופף את היד עד הסוף בכול פעם... אתה יכול לעצור באמצע וכו'...

הקונפיגורציה שולטת על הצורה של התנועה, והעוצמה על המרחק...

לא זה עצב אחד פר כמה שרירים אפילו

את היד מפעילים 3 עצבים בסך הכל

בכל מקרה. האות הוא אנולוגי. זה לא הקונפיגורציה.

אתה בטוח?

כי אני די בטוח שעל כל שריר יש כמה עצבים...

יש מצב לאיזה מקור?

פורסם

אני מחפש מקור אינטרנטי. המידע שלי מבוסס על ידע כללי שניצבר במשך השנים, יתכן שהוא לא מדויק

ויקי מאכזב משום מה, אני לא מצליח למצוא מידע על העצבים (או לפחות בפורמט למי שהוא לא רופא)

עריכה:

אוקי זה נראה הרבה יותר מסובך ממה שחשבתי אחרי קריאה מבלבלת משהו בויקי. אין לי מושג אם מה שאמרתי נכון או לא, יש המון שלבים לתהליך

פורסם
  • מחבר

תאמת התאורייה של IG נשמעת יותר הגיונית כיוון שאם נגיד שהתאוריה של TEATIME נכונה אז המצה הזה לא יכל להתקיים

נגיד יש 6 עצבים לשריר- אז נגיד כדי לבצע פעולה מסויימת, עצבים 1 עד 4 מקבלים אות והשאר לא- אז השריר מתכווץ בצורה מסויימת... בשביל פעולה אחר, עצבים 1,2,5 מקבלים אות והשאר לא (או אות שונה)...

אבל באמת כדאי למצוא קישור כדי להיות בטוח....

ד"א TeaTime and IG ,- תודב רבה אנשים! היה לי אין סוף שאלות ועכשיו אין לי שאלה אחת

:xyxthumbs:

פורסם

שמע, אני לא מומחה או משהו כזה... אל תקח את הדברים שלי כנכונים 100%, כי יכול להיות שגם המקור שלי לא מדוייק...

פורסם

בכל מקרה אין לשריר אחד יותר מעצב אחד שמשפיע עליו. כל התנועה המורכבת נובעת משילוב שרירים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים