פורסם 2007 במרץ 518 שנים שלום חברים,קודם תודה לכל אחד ואחד שעונה וקורא את השאלות והתגובות שלי.אין לי מילים לתאר את המשמעות הגדולה שאני רואה בכל פעילויות הפורום השונים ואני אף אגזים ואומר שאם נמשיך כך ונכניס יותר ויותר מודעות לשיחות בפורומים אז אולי נוכל לבצע שינוי בחברה הישראלית והמגזר הציבורי העצל שרק גרם לכל אחד ואחד מצעירי ארצנו לרצות לקום ולעזוב למדינה אחרת.מי שיכל עזב, מי שלא נשאר, ומי שפוחד גם נשאר.בעתיד אני רואה פורומים על כל דבר עם כמות עצומה של משתתפים, אני רוצה שעקרת בית תוכל לשאול שאלה ב 2 בלילה איך מתקנים תמכונת כביסה.נו יאללה תנו לי קצת להגזים אבל זה אפשרי.קיצר הבעיה אצלי היא טמפרטורותבן דודי המבין עניין במחשבים אמר לי שאצלו זה נע בין 30-40...ואצלי תראו מה זה (בקובץ המצורף)המפרט הטכני שלי מצורף לפרופיל שלי, ניתן לצפות.אם זקוקים לעוד מידע, אשמח לתת.ממתין לעצות להקטנת הטמפ (אצלי המארז פתוח בצידו השמאלי, ובעל מאורר אחד של 12 סמ מאחורה, ומארז COMPUCASE גבוה + מאורר למעבד (שימו לב במפרט).תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר כן חברה זו שאלה טובה? האם רק אצלי יש תהבדל הזה?ולחשוב שזה בכלל מעבד שני ליבותולא 2 מעבדים פיזית.תודה חברים
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר אתקין תאוורסט תודה על ההמלצה,לגבי הנח, כן הוא היה נח. בלי שום פרוסס שתקוע על 99 CPUתגידו בויסטה כבר אין תקטעים המוזרים כמו שעושה חיפוש בתיקיה גדולה נגיד INCOMING ואז עושה לו עצור, והוא אומר שעצר.אבל בעצם ה EXPLORER.EXE תקוע ברקע על 99 CPU?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר הנה , זה מראה באורסטמעניין מי התוכנה הצודקתמוזר ההבדלמה חושב?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אני יכול להבטיח לך ש-Everest היא התוכנה האמינה.ידוע שיש תוכנות שמזייפות בקריאת החיישנים. לפי הטמפרטורות באוורסט הכל בסדר גמור אצלך.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר גם אצלכם הגשר הצפוני מאורר, מתחיל להשתעל אחרי חצי שנה?מוזר וזה לוח יקר של DFIאנילא מבין, גם ב ABIT שלאחותי אחרי איזה שנה התחיל להשתעל המאורר של הצפוני.למה זה קורה?והאם ניתן להחליף אותו ב DFI LANPARTY ULTRAD D שלי?והאם זה יכול ליצור נזק שאצלי הוא מנותק ולא מקרר בעצם תצפוניאוהד
פורסם 2007 במרץ 718 שנים כן זה לא טוב שאתה עובד בלי מאוורר זה עלול להרוס לך את הלוח תקמבן שם מאוורר שיזרוק עליו אוויר ודרך אגב המאוורר של המעבד מסתובב יחסית לאט אתה יכול להגביר לו אם אתה רוצה את מהירות הסיבוב והוא יהיה קריר יותראם כי זה יבוא על חשבון הרעש כל אחד והצרכים שלו
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר אפשר לקבלהמלצה על מאורר מצליח ללוח די אף איי שלי?הנה תמונה שהשגתי תואמת לאצלי, איך מפרקים האם זו פעולה מסובכת וכו?אם למישהו יש לינק עם הסברים להחלפת מאורר ציפסט אז אשמח גם לקבל או לחילופין הסבר ממישהו פה.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.