פורסם 2007 במרץ 1118 שנים לי זה קרה עם דריבר של כרטיס מסך, דריבר ש Nvidia שחררה פשוט היה כושל וזה מה שגרם למחשב שלי לקרוס
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר נכנסתי לאתר ויש שם שתי אפשריות 1.) GA-965P-S3 rev. 1.0 2.) GA-965P-S3 rev. 3.3 הסתכלתי בחוברת של הלוח אם ובתוכנת אוורסט ואין התייחסות ל rev .איך אני יודע מה הנכון?
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים אתה מוריד תחת utilities שב-supportתוכנה קטנה בשם @bios שמעדכנת אוטומטית את הביוסעל הדרך תעדכן גם את הביוס אם יהיה עידכוןוכדי לדעת איזה rev הלוח שלך :לאחד מ-2 ה-rev הביוס שלו מסומן רק באותיות והשני גם במספרים,בעזרת הביוס ש-@bios תציע לך תדע איזה rev יש לך אחרי שתשווה את הביוסים שיש לכל אחד מהלוחות באתר של ג'יגהבייט
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר 1.זה מה שראיתי בתוכנה Intel P965 BIOS for 965P-S3 F8 AWARD BIOSהאם זה אומר לך משהו?2. תוכל בבקשה לומר לי איפה אני מוצא את הדרייברים האלו שאני צריך לעדכן כי אני מחפש אותם במנהל ההתקנים ולא מוצא אותם.תודהעריכה: טוב השוותי בין שניי הדגמים ושמתי לב שרק ב rev 3.3 יש x16 pci experess אז נמצא הדגם הנכון .עכשיו אני צריך רק לדעת איפה בדיוק נמצאים הדרייברים של ה- Chipset וה Audio. כאן אפשר לראות את שמות הדרייברים http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2457&ProductName=GA-965P-S3
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר הם נמצאים בלינק שנתת ^... התכוונתי איפה במנהל ההתקנים... אני יודע שהם בלינק שנתתי .בכל אופן עידכנתי את הדרייברים, אני מקווה שהבעייה תעלם ואם לא אני אחזור ונראה מה אפשר לעשות הלאה.תודה רבה
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים בד"כ רוב הדרייברים פשוט יותקנו בדאבל קליק רק אלה שהם לא EXE תתקין עם מנהל ההתקנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.