פורסם 2007 במרץ 618 שנים מה הקשר סתם ככה?דברתי על אם הגולן מבחינה חוקית שלנו.ועכשיו אתה רשמית מטומטם.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אני אגש לעניין לפי ההגיון (המעוות) שלך [החוק הבינלאומי]:הגולן של הסורים --> הסורים יורים על אזרחים ישראלים --> הסורים פוגעים בזכות הבסיסית לחיים של אזרחי ישראל --> זכות לחיים חזקה וחשובה יותר מהזכות לקניין של מדינת סוריה על הגולן --> ישראל כובשת את הגולן ומגינה על הזכות לחיים של אזרחי ישראל תוך כדי שלילת הזכות לקניין של מדינת סוריה על הגולן.קאפיש?אם למדת אזרחות, יש כאן התנגשות זכויות בין הזכות לחיים של אזרחי מדינת ישראל לבין הזכות לקניין של מדינת סוריה - איזה זכות לדעתך גבוהה יותר במדרג?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אם החוק הבינלאומי זה דבר מעוות לדעתך השיחה איתך שווה לנעל מסריחה ואין טעם לדבר עם אנשים כמוך. גבולות ישראל על פי הCIA
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אין מה להתווכח עם הבחור אתם סתם טוחנים מים, הוא פרו-ערבי בטירוף יענו יותר קיצוני מאחמדינג'אד
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אני אגש לעניין לפי ההגיון (המעוות) שלך [החוק הבינלאומי]:הגולן של הסורים --> הסורים יורים על אזרחים ישראלים --> הסורים פוגעים בזכות הבסיסית לחיים של אזרחי ישראל --> זכות לחיים חזקה וחשובה יותר מהזכות לקניין של מדינת סוריה על הגולן --> ישראל כובשת את הגולן ומגינה על הזכות לחיים של אזרחי ישראל תוך כדי שלילת הזכות לקניין של מדינת סוריה על הגולן.קאפיש?אם למדת אזרחות' date=' יש כאן התנגשות זכויות בין הזכות לחיים של אזרחי מדינת ישראל לבין הזכות לקניין של מדינת סוריה - איזה זכות לדעתך גבוהה יותר במדרג?[/quote']אז בעקרון כל מדינה תוקפנית בעולם צריכה לאבד שטחים?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אני לא חושב שהיה איי פעם בתולדות העולם סיכסוך שבעקבותיו לא באו שינויים בגבולות בין המדינות.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אין לי בעיה עם זה שח"כ יגיד שלדעתו צריך להחזיר את הגולן לסוריםיש לא מעט יהודים בארץ שהיו מוכנים למהלך כזה תמורת שלוםמה שמעצבן אותי זה השימוש בביטוי "המולדת האם"וההסתה לעמוד לצד "המולדת האם" מול הכיבוש בעימות
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אני לא חושב שהיה איי פעם בתולדות העולם סיכסוך שבעקבותיו לא באו שינויים בגבולות בין המדינות.עובדה שארה"ב כבשה את אפגניסטן ועיראק בלי להזיז את הגבולות בסנטימטר
פורסם 2007 במרץ 618 שנים עובדה שארה"ב כבשה את אפגניסטן ועיראק בלי להזיז את הגבולות בסנטימטר וואלה.... אתה עושה את עצמך או ש... שינוי בגבולות יכול לקרות רק כשהקונפליקט הוא בין 2 מדינות שכנות
פורסם 2007 במרץ 618 שנים בריטניה כבשה את איי פוקלנד מידי ארגנטינהשתי מדינות לא שכנותשינוי בגבולותוואו(האמת היא שהגבולות חזרו לקדמותם, אבל רק לצורך העניין...)
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אז עכשיו כתוב איי פוקלנד אבל עכשיו יש סוגריים קטנים מתחת לשם (British Occupied)מה ההבדל בין זה לאפגניסטן?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אוקיי והפואנטה שלך היא? שיש קונפליקט ללא שינוי גבולות? לכל כלל יש יוצא מן הכלל - ובכלל אני מתייחס לקונפליקטים שבהן המלחמה היא בין 2 (או יותר) מדינות שכנות (מלחמת העולם הראשונה, מלחמת העולם השניה, מלחמות ישראל, מלחמת ארה"ב מקסיקו וכו'..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.