עבור לתוכן

צורב דיוידי חדל לתפקד

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי צורב דיוידי של NEC 2500+ ופתאום ללא שום סיבה נראית לעין הוא חדל לקרוא דיסקים של דיוידי,וכמו כן גם לא מצליח לצרוב על מדיות של דיוידי

נציין כי אין שום בעייה בדיסקים רגילים CD-R אלא רק במדיות של דיוידי לקריאה/צריבה.

הניחוש שלי שזאת בעיית חומרה כזו או אחרת

יש למישהו הצעות אחרות??

פורסם

מתי נקנה?

פורסם

יש לי את הצורב דיודי שלהם החדש ויש לי אותו בעיה כמו שלך שהוא לא קורא לי דיודי.[אפילו החלפתי לחדש וזה הסתדר אבל אחרי שבוע הוא שוב

התחיל לא לקרוא] אז כניראה שהחברה הזאת דפקוה ממש. ולכן אני בקרוב ילך לחנות שישימו לי חברה אחרת.

פורסם

היי

יש לי צורב דיוידי של NEC 2500+ ופתאום ללא שום סיבה נראית לעין הוא חדל לקרוא דיסקים של דיוידי,וכמו כן גם לא מצליח לצרוב על מדיות של דיוידי

נציין כי אין שום בעייה בדיסקים רגילים CD-R אלא רק במדיות של דיוידי לקריאה/צריבה.

הניחוש שלי שזאת בעיית חומרה כזו או אחרת

יש למישהו הצעות אחרות??

חחח NEC זה זבל ((:

פורסם

בעיה ידועה, נסה לעדכן קושחה אם לא עוזר זרוק לפח וקנה חדש.

פורסם

אתם יודעים מה אני לא מבין.איך חברה יכולה לעשות מוצר שקוראת לו צורב דיודי שבכלל לא קורא דיודי.

פורסם

צורבי DVD כיום זה מוצר להמונים, עקב ירידת מחירים דרסטית יצרני צורבים לא יכולים לספק חלקים מאיכות גבוהה, ככה שצורב ממוצע חי כשנתיים-שלוש.

פורסם

אבל שמעתי שצורבי דיודי יותר משקעים בהם יותר מדיודי לבד וצורב לבד. ועוד דבר אני דייברתי על החברה NEC שאפילו שהוא חדש הוא לא קורא דיודי

ממממממממממממממממממממהההההה זה החראת הזאת?אפילו החלפתי לחדש ויש אותה בעייה.

פורסם

היתה לי את אותה הבעיה עם צורב של LG.

פשוט תחליף ותבקש מהמוכר בחנות שיבדוק לך את הצורב החדש לפני שאתה לוקח אותו.

פורסם

מצטער להגיד לכם שנפלתם קורבנות ל-Nec. פשוט לא יאומן איזה אחוז גבוה של צורבים דפוקים הם מוכרים.

או.קיי, ברור שלכל חברה יש את הצורבים הדפוקים שהיא לא מצליחה לעכוב אחריהם ומגיעים לחנויות, אבל תשימו לב להבדל בכמות הזו אצל Nec למשל מול LG.

מקריות או לא- כשאני אחשוב לקנות צורב Nec לא יהיו בכלל על הפרק.

פורסם

אני שמעתי על עוד שלושה אנשים פה בפורום עם בעיה בH22N של LG.

אבל אני לא רוצה להכפיש, החלפתי אותו והוא עובד מצויין.

פורסם

אם קורה מצב שהכונן קורא CD ולא DVD אז זה רק בעיה באחד הקבלים בפנים. אם אין לך אחריות, הייתי מציע לך לחפש קבל שרוף(אלא אם נשרף עוד משהו).

שום עדכון חומרה לא יעזור.

כנראה שיש כמה לא טובים של NEC. אבל הם בדסר באופן כללי. רק חבל שהם הרסו את שמם הטוב.

לך על LG(אם תחליף). יש להם שנתיים אחריות.

פורסם

אתה לא מבין אחי שאני החלפתי לאחד חדש והוא עבד טוב רק שבוע.ואחרי זה שוב לא קורא דיודי.קניתי מKSP פתח תקווה.

אני רוצה להחליף את הצורב דיודי לחברה אחרת מה אתם ממליצים משם? תראו באתר.

פורסם

מה זה עוזר לי אחי. יש כבר דגמים יותר חדשים. תוכל להכנס לאתר של KSP ולתת לי כמה צורבי דיודי שהכי טובים שם.[ אני צריך בעיקר שיקרא לי הכל ויצרוב לי מהר

בקיצר שיהיה טוב בלי בעיות של קריאת דיסקים .]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים