פורסם 2007 במרץ 518 שנים אהלן.. אתמול ככה בערב קיבלתי הודעה מהוינדוס שכללה את המילים הבאות proxy server אני לא זוכר מה עוד.. זה היה error לא הייתה לי ברירה חוץ מלאשר..מאז התוכנת טורנטים שלי לא עובדת וגם האי מיול עושה בעיות וחוץ מיזה שכל התוכנות שכוללות בתוכן אינטרנט מופיעות ללא האייקון כאילו הוינדוס לא יודע איך להפעיל אותן..והן באמת לא פועלות חוץ מהאקספלורר
פורסם 2007 במרץ 518 שנים 1. תסרוק את המחשב עם אנטי-וירוס רציני (NOD32 או קספרסקי.2. בדוק שחומת האש של חלונות לא חוסמת את היישומים.3. במידה ויש לך נתב, בדוק שהפורטים שתוכנות ה-P2P משתמשות בהן פתוחים בו.4. את האייקונים אתה יכול לסדר עם תוכנה דוגמת TWEAKUI.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר אין לי אנטיוירוס והפיירוול שהיחידי שיש לי אני סוגר איך שהמחשב עולה..יש סיבה שהנתב יחסום את אותן תוכנות שעבדו לי איתו כבר יותר משנה
פורסם 2007 במרץ 518 שנים כן, כי יכול להיות שהשתנה לך ה-IP הפנימי איכשהו, או שתוכנה כלשהי גורמת להפרעה.ואם תמשיך לעבוד בלי אנטי-ןירוס ופיירוול, המצב לא ישתפר - זה המינימום שבמינימום בשביל לשמור על המחשב שלך.אם לא תסרוק את המחשב עם אנטי-וירוס + אנטי-ספייוור ותפעיל את חומת האש, לא תדע בוודאות מה הגורם לבעיה.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.