עבור לתוכן

האם כדאי לקנות מפלונטר?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שלא מקובל לפתוח נושאים כאלה.

השאלה שלי היא האם החנות במצב שהיא הייתה בעבר או שהיא השתפרה. הביקורות בזאפ טובות אבל העבר של החברה מפחיד אותי.

אשמח לקבל מידע נוסף עד כמה בטוח לקנות משם (לא יהיה נעים לקום בבוקר ולגלות שאין לי אחריות או משהו כזה).

פורסם

קניתי מפלונטר לפני איזה חצי שנה... המוצר הגיע תוך יומיים עד לבית עם שליח... מצב מעולה.. קניתי מהם את הרמקולים Altec Lancing ATP3.

פורסם

גם אני קניתי לפני כמה חודשים 7600GT+סטיק זיכרון..הגיע עם שליח תוך יומיים בלי שום בעיות :)

פורסם

ממליץ

פורסם

אני עדיין מפחד, שמעתי אז שהם פשטו תרגל ולקוחות חויבו ולא קיבלו כלום, מה המצב שם עכשיו ?

פורסם

מה ?

אני הייתי שם לפני 2-3 שבועות

והם לא מחייבים עד שאתה לא מקבל את הסחורה

אחלה חברה

קבלתי כל מה שהזמנתי + סיור במוזיאון :yelclap:

פורסם

גם אני קניתי כרטיס זיכרון לפני שנה ככה... קצת פחות

הייתה לי בעיה ואבא שלי נסע להחליף,החליפו בלי שאלות

פורסם

קניתי שם כרטיס מסך ומאורר למחשב(בזמנים שונים),ובשתי הפעמים המוצרים הגיעו תוך 4-5 ימים,וללא כל תקלה או בעיה,והם עובדים מצוין.ממליץ!

פורסם

אני עדיין מפחד, שמעתי אז שהם פשטו תרגל ולקוחות חויבו ולא קיבלו כלום, מה המצב שם עכשיו ?

אם הם פשטו את הרגל אז איך אתה מתכוון לקנות מהם?

:kopfpatsch:

פורסם

הייתה על זה כתבה בynet שאז הם פשטו תרגל, סגרו תמשרדים והכול, ולקוחות חויבו ולא החזירו להם תכסף, אבל אם עכשיו הם פתחו מחדש והכול בסדר, אז למה לא?

פורסם

הייתה על זה כתבה בynet שאז הם פשטו תרגל, סגרו תמשרדים והכול, ולקוחות חויבו ולא החזירו להם תכסף, אבל אם עכשיו הם פתחו מחדש והכול בסדר, אז למה לא?

תבדוק האם יש בעלות חדשה על החברה.

ואני אישית לא מכיר את פלונטר, אבל לא חושב שהייתי קונה מחברה שפשטה את הרגל וחזרה...

יש מספיק חברות אחרות

פורסם

אני קניתי שם דפים למדפסת - גם שמעתי את הסיפור - הם גם החליפו משרדים - יכול להיות שמישהו פשוט קנה מהם את השם והתשתית והכל

לא רציתי משהו עם בעיית אחריות

הגיע תוך יומיים במחיר מצוין

שנה את שם החברה בכותרת בבקשה

חשבתי שהת'רד הוא על איזה מכשיר מדידה לא מוכר

מפלומטר - מד פלומים (כמו פלוצים רק בלי הרעש)

מתנצל מראש על השפה = זה פשוט הדבר הראשון שעלה לי לראש :silly:

פורסם

אני קניתי שם דפים למדפסת - גם שמעתי את הסיפור - הם גם החליפו משרדים - יכול להיות שמישהו פשוט קנה מהם את השם והתשתית והכל

לא רציתי משהו עם בעיית אחריות

הגיע תוך יומיים במחיר מצוין

שנה את שם החברה בכותרת בבקשה

חשבתי שהת'רד הוא על איזה מכשיר מדידה לא מוכר

מפלומטר - מד פלומים (כמו פלוצים רק בלי הרעש)

מתנצל מראש על השפה = זה פשוט הדבר הראשון שעלה לי לראש :silly:

LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

הפלומטר תוקן :)

האמת, שבדיוק אתמול הזמנתי מהם מוצר, אך עדיין לא קיבלתי מהם אותו.

בכל מקרה, לפני שרכשתי, התקשרתי ווידאתי שהמוצר שאני מבקש לרכוש הובא לארץ באמצעות היבואן הרשמי, והמוכר אישר.

לגבי נושא פשיטת הרגל. אני זוכר משהו, אבל במעורפל.

הדבר היחיד שלא מצא חן בעיני הוא שאי אפשר לבוא ולרכוש מוצר. חייבים להזמין דרך האינטרנט [לפחות לפי המוכר].

מה שכן טוב, זה שלא חייבים למלא את פרטי כרטיס האשראי במעמד ההזמנה באתר והם יוצרים קשר יום-יומיים אח"כ.

אולם, לא הבנתי האם הם מזמינים את המוצר מיד לאחר ההזמנה או רק לאחר אישור התשלום. את זה אצטרך לבדוק כשאקפוץ לאסוף את המוצר.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נו איתי אנחנו במתח !!! בדקת כבר או לא ?!?! :smile1::cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים