עבור לתוכן

בריטני ספירס מתאבדת

Featured Replies

פורסם
המשוגעת צרחה "אני השטן!" ואז תלתה את עצמה, כך מדווח המגזין New Of The World. למזלה, גם בזה היא לא משהו

http://news.walla.co.il/?w=//1071522

פורסם

איזה בעסה שלא הצליח לה.

פורסם

זה אמור להצחיק? איזה דבילים, זה ממש חוסר טעם

פורסם

תגידו אף אחד לא מטפל בה כבר? רואים שהיא במצב נפשי קשה, וכולם עומדים בפינה וצוחקים.

היא משמשת מודל לחיקוי למלא ילדות בכל העולם, שעכשיו הן בטח חושבות שלהתאבד זה מגניב.

פורסם

מי שכתב את זה ממש קורא לעצמו כתב?

פורסם

תגידו אף אחד לא מטפל בה כבר? רואים שהיא במצב נפשי קשה, וכולם עומדים בפינה וצוחקים.

היא משמשת מודל לחיקוי למלא ילדות בכל העולם, שעכשיו הן בטח חושבות שלהתאבד זה מגניב.

לא חושב שיש סכנה כזאת, כמה ילדות קטנות כבר יש שקוראות את השטויות המפוברקות של וואלה?

פורסם

מי שכתב את זה ממש קורא לעצמו כתב?

"המשוגעת"

כתבה מגמתית מסריחה.

נכון שיש לה בעיות נפשיות, אבל בסך הכל הכתב עלוב נפש שבסך הכל משפיל יותר את ספירס ::)

פורסם

בטח יאשימו את החבר היהודי שלה (לשעבר)

פורסם

מפיך זה כמעט נשמע כאילו לאבד כמה ילדות בנות 12 שחושבות שספירס היא מודל לחיקוי זה דבר רע

תתבייש בעצמך! מה הבא, תתנגד לפיצוץ "מבוקר" של כוכב נולד 17?

פורסם

תאמין לי שאני שונא את התרבות הזאת הרבה יותר ממך, אבל שמחה לאיד עליה זה מעשה לא אנושי.

תתפלא, גם היא בן אדם. איכשהו, אבל עדיין.

פורסם

אני לא מכיר את New Of The World אבל אני מהמר שהוא איזה צהובון

ולעיתונים כאלה אסור להאמין

פורסם

דפוקה לגמרי,פעם הייתי יפה סקסית וזה ופתאום הגלגל משתנה

פורסם

איזו כתבה מסריחה ובזויה, איזו שמחה מגעילה לאיד. אני מתאר לעצמי שככה זה בהרבה צהובונים.

יש מחלות נפש הרבה יותר גרועות, שנגרמות ע"י הרס עצמי עקבי ומתמשך או מתפתחות כמחלות כרוניות. נראה אם כתבי הצהובונים היו כותבים אותו דבר אם מישהו מהמשפחות שלהם היה לוקה במצב נפשי קשה בצורה בה הוא עלול לפגוע בעצמו ובאחרים.

פורסם

אני לא מכיר את New Of The World אבל אני מהמר שהוא איזה צהובון

ולעיתונים כאלה אסור להאמין

אתה מניח נכון, זה צהובון עלוב והמקור היחיד לשטויות האלה ...

וזה ממש לא חדש , זה לפחות חודש שם , פשוט אתמול זה עלה שוב בDIGG ואחד ה"כתבים" העצלנים בוואלה ראה את זה ורץ לעשות מזה כתבה :kopfpatsch:

אפילו לחדשות של ערוץ 2 אתמול בערב זה הגיע, טטיאנה הופמן ממש איכזבה אותי שהיא הדרדרה לכזה אייטם בלי לחקור בכלל את המקור :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים