עבור לתוכן

ליקוי חמה/ירח ונבואות אפוקליפטיות

Featured Replies

פורסם

אוקיי....

ב29 למרץ 2006 התרחש ליקוי חמה מלא

היום (4 למרץ 2007) בשעה 1:00 בלילה התרחש ליקוי ירח מלא:

"בעת שהירח מצוי בתוך צל כדור הארץ, מצליחות חלק מקרני השמש לחדור מבעד לאטמוספירה ולהישבר אל תוך הצל.

כיוון שלקרניים האדומות יותר סיכוי לעבור את האטמוספירה ולהכנס אל חרוט הצל, הן תצבענה את הירח הלוקה בצבע אדמדם"

ומה ליואל הנביא יש לומר בנושא? מתוך יואל פרק ב' פס' כ"א:

השמש יהפך לחשך והירח לדם לפני בוא יום יהוה הגדול והנורא

הולך להיות כיף, תבואו! אני אהיה שם :smile1:

פורסם

יפה..מצאת את זה לבד? חח

צריך לחקור את זה קצת יותר לעומק..

פורסם

מה הוא רוצה :s05:

הליקוי ירח היה אתמאל...

והליקוי חמה היה לפני שנה :lol:

פורסם

אתה לא מבין זה נבואה..

פורסם

הנה עוד אנקדוטה מצחיקה שקשורה לנושא - אחת מנבואות החורבן טוענת שעל ישראל ימלוך מנהיג רשע, שלא ייבחר כמקובל ולא יבוא דרך רקע שלטוני כלשהו, אלא יהיה כמו "סלבריטי" (אני לא זוכר את הנוסח).

ומה אתם יודעים? ארקדי גאידמק מקים "תנועה חברתית".. המממ...

באמת הולך להיות כיף!

פורסם

מרגש... אני כבר כמה שנים אומר שבקצב הזה, עם השחיתות והחרא שיושב בשלטון יהייה פה מרד בסופו של דבר...

פורסם
  • מחבר

יפה..מצאת את זה לבד? חח

למדתי 5 יחידות תנ"ך בצעירותי וברגע שקראתי ירח אדמדם נזכרתי שבנבואות יום ה' בספר יואל כתוב משהו על שמש תהפך לחושך וירח לדם ופתאום נזכרתי היי גם ליקוי חמה היה לא מזמן ופתאום שמקשרים הכל יחד זה נראה נחמד.

אגב לפני כמה זמן הייתה תכנית בנשיונאל גיאוגרפיק על פיתוח הנבואות, טקסט מסועף ומעורפל שגורם מצד אחד להעלאת ספקולציות ע"י הקורא ומצד שני הטקסט אינו "מתחייב" לגבי מאורע מסויים וכך הוא מקבל מעמד של אמיתות.

אבל היי, אם הפרסי יפגיז אותנו יהיה דיי קשה להתווכח.

טריק גאוני, תקראו קצת על נוסטרדמוס הוא היה אשף אמיתי בערפול טקסטים :)

פורסם

מרגש... אני כבר כמה שנים אומר שבקצב הזה, עם השחיתות והחרא שיושב בשלטון יהייה פה מרד בסופו של דבר...

כנ"ל

פורסם

נו, הנבואה התגשמה

היה ליקוי ירח, ועכשיו חג

אז אחרי ליקוי הירח בא "יום יהוה" (חג לא נחשב "יום יהוה"? למה רק ארמגדון נחשב?)

וקצת יותר ברצינות,

נבואות זה דבר מפגר. אני רוצה שמישהו יבוא אליי לפני שמשהו קורה ויגיד לי "עוד X זמן יקרה Y"

אני לא רוצה שמישהו יבוא אחרי ויגיד "לפני X זמן בן אדם Y אמר ש-Z קרה, והנה זה קרה. תשתחווה לפני אלוהים או שתמות!"

ושטויות כאלה... הרי הכל אפשר לפרש ב17 דרכים שונות, שאחת מהן מן הסתם תתאים לתאוריה שבא לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים