עבור לתוכן

משו שקיבלתי עכשיו במייל...דולפינים

Featured Replies

פורסם

בתכלס אוכל זה אוכל

אבל רבאק שזה יהיה מהיר ולא כואב.

אי אפשר להגיד על דולפין שחיטה כשרה כי הוא בעצמו לא כשר.. אבל לפחות שיהרגו אותו במכה אחת שלא יכאב לו..

• תגובות 38
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע, אני פעם ראיתי תאלינדים שעבדו במושב סמוך, אוכלים תכלב של השכן שלי, הם פשוט לקחו תכלב (לברדור חמוד) שיפדו אותו על המוטות האלה שעליהם יוצקים בטון, והוא לא מת אז הם התחילו לדקור אותו, ואז אחרי שהוא נתן חזרה נשמתו לבורא, הם הפשיטו לו תפרווה ובישלו אותו מתחת לגזייה, הילדים הקטנים של השכן ראו מה התיאלנדים עושים לכלב, אבל לא היו מובגרים בסביבה שיכלו להציל תכלב, אז רק מתי שההורים חזרו, הם ראו את מה שנשאר מהכלב שלהם.

פורסם

:pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

אין משהוא שניתן לעשות בנידון?

פורסם

פשוט תפסיקו לקנות שמן דוליפים ולקנות מוצרים מבשר דולפינים, למרות שאני לא מאמין שיש יותר מ10 אנשים בישראל שאוכלים דולפינים או לווינתים וממנים תרצח הזה

פורסם

אמממ... לעשות חרם על יפן ולא לקנות מהם בשר דולפינים ???

פורסם

נראה לך שישראל קונה בשר דולפינים?

פורסם

בסין אוכלים כל דבר שזז... פעם אחת צירפתי באיזה פורום לינק של מסעדה סינית שצילמו בה איזה סיני אחד אוכל וולד, שזה בעצם תינוק שעוד לא נולד והוא מת כבר גם ככה, אז לפי מה שהבנתי המסעדה מציעה כסף לאותה המשפחה/יולדת כניראה והם לוקחים את הוולד הזה ואז מבשלים אותו במסעדות ואוכלים אותו.

ואני ממש ממש רציני, אם תעשו חיפוש לזה אני מאמין שתמצאו את הזוועה הזאת.

פורסם

דיברתי בציניות...

דווקא יש מלא עובדים זרים וכאלה ששונאים תדת שנראה לי יעשו את זה בכוונה.

פורסם

בסין אוכלים כל דבר שזז... פעם אחת צירפתי באיזה פורום לינק של מסעדה סינית שצילמו בה איזה סיני אחד אוכל וולד, שזה בעצם תינוק שעוד לא נולד והוא מת כבר גם ככה, אז לפי מה שהבנתי המסעדה מציעה כסף לאותה המשפחה/יולדת כניראה והם לוקחים את הוולד הזה ואז מבשלים אותו במסעדות ואוכלים אותו.

ואני ממש ממש רציני, אם תעשו חיפוש לזה אני מאמין שתמצאו את הזוועה הזאת.

עד כמה שאני זוכר זה היה פוטושופ

פורסם

לא פוטושופ- אבל זיוף, וזה לא היה סיני- זה היה קוריאני.

זו לא הייתה מסעדה- זה היה מיצג בתערוכה ששמה "אוכלים אנשים", שם האדם אכל, לטענתו, ולדות שרכש מבי"ח. כמובן שכל הסיפור התברר כמזויף אחרי כמה ימים, אחרי שהודעת שרשרת נפוצה בכל רחבי העולם ש "הקוריאנים/סינים אוכלים ילדים מתים! עצרו את הזוועה!"

רב סרן שמועתי במיטבו.

פורסם

שמע, אני פעם ראיתי תאלינדים שעבדו במושב סמוך, אוכלים תכלב של השכן שלי, הם פשוט לקחו תכלב (לברדור חמוד) שיפדו אותו על המוטות האלה שעליהם יוצקים בטון, והוא לא מת אז הם התחילו לדקור אותו, ואז אחרי שהוא נתן חזרה נשמתו לבורא, הם הפשיטו לו תפרווה ובישלו אותו מתחת לגזייה, הילדים הקטנים של השכן ראו מה התיאלנדים עושים לכלב, אבל לא היו מובגרים בסביבה שיכלו להציל תכלב, אז רק מתי שההורים חזרו, הם ראו את מה שנשאר מהכלב שלהם.

פאק רציני?!

תמיד חשבתי שזאת סתם בדיחה,אני לא מאמין שהם אשכרה אוכלים כלבי רחוב :o

פורסם

זה היה מזויף.

פורסם

פאק רציני?!

תמיד חשבתי שזאת סתם בדיחה,אני לא מאמין שהם אשכרה אוכלים כלבי רחוב :o

זה לא כלב רחוב היה, זה כלב משפחה, שגדל במושב שפה הכול פתוח, בתים ולידם שטחים חקלאים פתוחים, ששם הכלבים של המשפחות מסתובבים.

פורסם

ואיי אחי מצטער על הכלב...

ובתאילנד למשל הם מוכרים לך ג'וקים מטוגנים בקרטונים בצורת חרוט כמו שפה מוכרים פופקורן...

ההורים שלי היו שם והם אמרו שהם פשוט מטגנים תג'וקים ואוכלים אותם... בעחס :puke:

וגם לטאות ועוד חארות כאלה הם אוכלים...

קיצר כל מה שזז.

פורסם

דווקא בתור אחד שיש לו חיבה ליפן בשל אומנות הלחימה שאני מתאמן ולאופן שאני חוותי את התרבות שלהם ביפן (שהייא מדהימה בעיני) אני פשוט מזועזע מהמראות,

העיניין הוא שלצערי זה לא חדש אני בטוח שיש כאן אחד לפחות שאכל סושי או שמע על סושי,

אז ככה סושי אמיתי מכינים "טרי" מוציאים את הדג מהמים ואפילו לא מחכים שניה אלא ישר קוצצים אותו ומגלגלים אותו לצורת הסושי שאנחנו מכירים אני ראיתי איך חתיכה עגולה שבתוכה אורז מקפצצת לה על הצלוחית (לא מגרה בכלל) כמובן שאין מה להשוות לאיך שמכינים את זה בארץ (לא חי),

הדבר שהכי הפתיע אותי הוא שדווקא היפנים שמיחסים חשיבות מאוד גדולה לדגים יש להם (אחת מהאמונות שלהם) אמונה שצריך לגדל דג מסוג מסויים (אני לא זוכר את שמו שדרך הגב יקר מאוד מאוד) בכדי שבגלגול הבא הם בעצמם יהיו אותו דג ומישהו אחר ידאג להם כשם שהם דואגים לדג הזה ולפי מה שאני מבין הם עושים זאת באדיקות יתרה,

בקיצור הופתעתי לרעה... וכמובן חתמתי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים