פורסם 2007 במרץ 418 שנים ראיתי היום את הסרט Apocalypto... ואת המלך האחרון של סקוטלנד... למישהו יש המלצה.. כל ז'אנר הולך - רק לא סרטי בנות אמריקאים כאלה..!יש לי שבועיים מיוחדת אז חייב למצוא קצת תעסוקה.. חשבתי על "אפוקליפסה עכשיו"..? מומולץ?בראל.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אני ממש אהבתי את:Rush Hour 2Little ManGarfield A Tail of Two Kittiesובמיוחד את - Night at the Museumמקווה שעזרתי,בתודה.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים ^^^ הסרט הכי מצחיק שראיתי עד היום,תקציר: כאשר לארי דיילי (בן סטילר, פגוש את ההורים, סטארסקי והאץ'), אב גרוש ולוזר מקצועי אשר אינו מסוגל להחזיק בעבודתו יותר משבוע, מגיש בקשה למשרה במוזיאון הטבע וההיסטוריה הניו-יורקי המקומי, הוא ממונה לתפקיד שומר הלילה. התפקיד הקל, לכאורה, הופך למסע לילי פרוע כאשר הוא מגלה שקללה עתיקה גורמת למוצגי המוזיאון לקום לתחייה. היחיד מכל היצורים שהתעורר לתחייה שעוזר לו הוא טדי רוזוולט (רובין ויליאמס). נ.ב שעת שיא סרט חזק מחזק
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר כאשר לארי דיילי (בן סטילר, פגוש את ההורים, סטארסקי והאץ'), אב גרוש ולוזר מקצועי אשר אינו מסוגל להחזיק בעבודתו יותר משבוע ^^^קנה אותי! זה הסרט הבא שלי.. תודה.. במיוחד כי אני שומר לילה של איזה מקום, מקווה שכאן אין איזה קללה... יש דעות על אפוקליפסה עכשיו? שנת 1979....
פורסם 2007 במרץ 418 שנים Alpha dogBoratLets.Go.To.PrisonSmokin AcesTenacious.D.The.Pick.of.DestinyThe Departed The.Prestige
פורסם 2007 במרץ 418 שנים התפעלתי מאוד מ-HERO.אחד הסרטים הטובים שראיתי בשנים האחרונות.הפקת ענק,משחק מדהים,וחשוב מכל הסאונד..אחחחח..הסאונד!אם יש לך מערכת טובה שים את הסרט(הוא ב-DTS) ולא תוכל ללכת לשירותים אפילו.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים גיבור זה אחד הסרטים המשעממים שיצא לי לראות בחיים שלי. והוא גם פאשיסטי בטירוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.