עבור לתוכן

LCD לסרטים ועבודה שוטפת, תקציב עד 1600...

Featured Replies

פורסם

האם ריאלי למצוא מסך טוב שיתחרה עם הטלויזה 21 שלי (משהו רגיל של ברדר 50HZ) בהצגת סרטים בתקציב הזה? (מחובר דרך S.Video)

מחפש מסך LCD בגודל שעולה על 19 אינט'ש בתקציב הנ"ל - ושיהיה אפשר לראות בו סרטים (וגם לעבוד מול אינטרנט!) בתקציב של עד 1600 ש"ח...

הכ.מ. שלי הוא 7600GT Extreme של Leadtek... האם הוא ינוצל במסך ...? (יש 2 יציאות DVI)

תודה מראש!!

בראל.

פורסם

ממליץ לך לבדוק את הפיליפס 200W6CS (or MB) - 20 . בגרסה הזולה עולה 1500 ש"ח, בלי רגלית (יש זרוע לקיר), ועם סיכוי סביר לכמה פיקסלים מתים.

יש הרבה מידע עליו פה, תחפש. לי יש אותו ולדעתי הוא שווה כל שקל (מדובר בהפרש של 1000 ש"ח מהמחיר האמיתי). לא מפריע שיש 2-3 פיקסלים מתים - לא רואים בכלל אם לא מחפשים.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אותי זה יטריף!, יש לי פיקסל מת במסך של הפלאפון ואנ ימשתגע מזה - תבין מה יעשו לי 2-3 במסך שאני אמור לראות בו סרטים?..

אין מנוס מלהמשיך לחסוך אהה...? :-\

בראל.

פורסם

ה X95F של סוני הינו מסך רגיל בעל פאנל P-MVA אשר מציג יחס ניגודיות מעולה ולכן יטיב עם סרטים.

היחסרון של המסךהוא שאינו בפורמט רחב, בכל זאת לשימושם שלך הוא יתאים(גלישה באינטרנט וסרטים) ומחירו רק 1500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

כן תודה, אבל הוא 19, אני שואף למשהו בגודל של הטלויזיה שלי 20+-... זה קריטי כי אני מתעתד להעיף אותה מפה.....

טוב אני פשוט ימשיך לחסוך, אולי אפילו לדל 2007WFP...

תודה!

בראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים