פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר עוד שאלהאם אני אזמין בשביל הניסיון ספק חדש למשל, איך אדע שיש לו חיבורים מתאימים של חשמל איך אפשר לדעת?למשל זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9163איך קוראים לחיבורי החשמל המתאימים למעבד שלי והלוח שלי? מישהויודע?בכלל אשמח ל ENERMAX מתאים , יש לי כסף
פורסם 2007 במרץ 218 שנים למה ספק כזה יקר?קח את ה-FSP מה שגיא אמר.הספק הזה נמצא גם במארזים של FOXCONN,אתה לא צריך יותר מזה.כל ספק יתאים לך במצבך.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר אני מתפלא מהתשובה שלך , לא כל ספקאני רוצה לדעת מה המתאים מבחינת החשמלכי עובדה שהספק של המחשב החדש שלי הוא עם חיבורים אחריםוגם של הישן P3 הוא לא מתאיםהאם הספציפי שהבאתי מתאים לחיבוריי החשמל היחודים של מעבד P4 מהדור הישןכמו שלי 2.4
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר עובדה ש 2 ספקים שברשותי שציינתצי האחד חדש והאחד ישן לא מתאימיםלמה סתם להגיד הכל מתאיםהריי לידיעתךיש חיבורים אחרים של ATXנא להתעדכן
פורסם 2007 במרץ 318 שנים איזה "חיבורים אחרים" יש ל-ATX??זה שאתה לא יודע שמסילת 20 מתאימה למסילת 24 ולהיפך זאת בעיה שלך.אני חוזר ואומר לך שוב:כל ספק כוח מתאים ללוח שלך!אם אתה יודע לחבר ולהתאים!הלוח שלך הוא לוח ATX לפנטיום 4 ;Dגם אם יש לך מסילות 24 בספק וגם הפוך(בהנחה שאתה מבין את זה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.