פורסם 2007 במרץ 118 שנים שלום לכולם.קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGA BYTE 965P DS3P, חדש.שמתי לב שהתקני USB כמו מצלמה, מפצל USB וכו' ממשיכים לעבוד גם אחרי שהמחשב כבוי.ביטלתי כל קשר להדלקה של המערכת ע"י מקלדת או עכבר בהגדרות ה- BIOS.הערך של ACPI Suspend Type נמצא על S1.נגמרו לי כל הרעיונות...אשמח לשמוע ייעוץ מכם....תודה.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר חפש במדריך של הלוח שלך ג'אמפר שמשנה את המתח של ה-USB מ-5VSB ל-5V.היי.תודה על ההיענות.חיפשתי בכל המדריך.אין שום איזכור לג'מפר כזה.יש לי צילום איכותי שצילמתי של הלוח. עדכון:מצורפת תמונה בקובץ בלינק:http://www.orizens.com/tools/DSC04170.zipתודה.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים בדקתי כרגע במדריכים של הלוח - אני לא רואה שום דרך למנוע מהלוח מלהזין את התקני ה-USB ב-5VSB.אני לא רואה דרך מלבד ניתוק הספק מהחשמל או כיבויו בעזרת כפתור מאחור.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר היי.אני לא כלכך מבין בדברים האילו - אבל אין איזשהו תיקון לביוס? אפדייט שהם הוציאו?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אני לא חושב שעידכון ביוס יעזור לך פהנמסיס:אז מאיפה הוא שואב את המתח אם הספק מכובה?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אני לא חושב שעידכון ביוס יעזור לך פהנמסיס:מקו ה-5VSB של הספק, שפעיל גם כאשר המחשב כבוי.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אני חושב שהוא רוצה שההתקנים לא יפעלו שהמחשב מכובהכן אבל למהכמה חשמל כבר לוקחת מצלמה?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר בגלל שיש בה מנורות בנדלקות באופן אוטומטי כשיש חושך ואז זה מאיר מאוד בחדר חשוך בלילה - אז זה מפריע לשינה.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים עדיין אף אחד לא ענה לי על השאלה איך המצלמה יכולה לקבל חשמל עם הספק מכובה?? ומה זה??? vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv מקו ה-5VSB של הספק, שפעיל גם כאשר המחשב כבוי.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אה אוקי סליחה לא שמתי לבאז הספק ממשיך לעבוד (או מסילות מסוימות של הספק) גם כשהמחשב כבוי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.