פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים ה-HD המדובר מותקן על לוח ASUS ?M2NPV-VM עם חיבור SATA,והבעיה היא שהו מזוהה ע"י ה-XP ככונן נישלף?!אודה על עזרתכם.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר מה?!ממתי הרדיסק שמחובר עם כבל SATA מופיע ככונן נישלף?זה לא e-SATA (למרות שאף פעם לא חיברתי אחד כזה אז אני לא יודע אם הוא צריך להופיע בחיבור כזה ככונן נישלף).
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר אז איך יכול להיות שעל ה-ABIT שלי אני מחובר עם 2 HD ולא מופיע לי דבר כזה (מצטער אבל זו פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה).ואם אני לוחץ בטעות הסרת חומרה בטוחה זה פשוט יפסיק את פעולת ה-HD?
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים דיסקים שמחוברים ללחות מסויימים מופיעים כדיסקים נשלפים ודיסקים שמחוברים ללוחות אחרים לא מופיעים ככה, זה תלוי בלוח, העניין הוא שזה לא בעייה בכלל, זה אומר שהלוח מיישם את התקן.וכן, זה אמור להפסיק את פעולתו של הדיסק, אם אתה רוצה אתה יכול להחליף את חיבורי החשמל של הדיסק (לחבר לו מולקס במקום חיבור חשמל SATA ואז קרוב לוודאי שהוא יפסיק להופיע).
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר ומה לגבי אם מנסים להסיר אותו באופן "בטוח" לא תופסק פעולת ההתקן?האמת גם ב-ABIT זה עם חיבורי חשמל של SATA ולא מופיע...תודה ענית לי אני אנסה זאת ואעדכן.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים זה מתאים ללוחת אם מבוסיסי nForce רק.. אם יש לך אחד אחר, נסה לחפש את שם הבקר שלו ברשימה תחת ה ControlSet ואולי להוסיף לו את המפתח הזה.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר Omniscience אחי תודה עובד יופי העיניין עם ה-Key Reg אם אתה רוצה אתה יכול להחליף את חיבורי החשמל של הדיסק (לחבר לו מולקס במקום חיבור חשמל SATA ואז קרוב לוודאי שהוא יפסיק להופיע). האמת לא ניסיתי כי אני עצלן ולא היה לי כוח לפתוח המארז תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.