פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים היי,קיבלתי היום את הכרטיס 8800GTS 320 BFG OCהחלפתי ים מחשב אחר שהיה לי למעבד 3.0,זכרונות DDR 1GB,לוח אם MSI 915שמעתי שצריכים לעדכן כמה דברים בביוס(מהירות ה PCI E ועוד כמה דברים שאני לא ממש יודע)אממ..והתקנתי את הדרייבר שהגיע לי עם הכרטיס,יצא דרייבר חדש ל 8800 בזמן האחרון? כל מה שאפשר לעדכן תציעו,בכדי שאני אקבל את המקסימום מהכרטיס.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר יכול להיות שהלוח 915PL NEOשל ASI לא תומך ב G80?אני מקבל תוצאה לא הגיונית ב 3DMARK 05של 7400..
פורסם 2007 במרץ 218 שנים לא זכור לי P3 עם לוח PCI-E הכוונה היא בוודאי לFSB 800MHZ. Rocket_Pool, בתארד תוצאות אמרתי לך ליבדוק כמה דברים..(AA/AF ולתת תוצאה מגירסת 06) עשיתה משהו בקשר לזה או שאתה ממשיל להיתיכס לתכנאים שאומרים לך לעדכן ביוס (ורוצים על זה 250 LOL שקל .. זה לוקח דקה ) וגם לא ממש קיים הסיכוי שזה הפיתרון..
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר לא זכור לי P3 עם לוח PCI-E הכוונה היא בוודאי לFSB 800MHZ. Rocket_Pool, בתארד תוצאות אמרתי לך ליבדוק כמה דברים..(AA/AF ולתת תוצאה מגירסת 06) עשיתה משהו בקשר לזה או שאתה ממשיל להיתיכס לתכנאים שאומרים לך לעדכן ביוס (ורוצים על זה 250 LOL שקל .. זה לוקח דקה ) וגם לא ממש קיים הסיכוי שזה הפיתרון.. חחח תגובה לעניין.. כן עשיתי עם זה משהו,בדיקה ב06. הינה התוצאה
פורסם 2007 במרץ 218 שנים לא זכור לי P3 עם לוח PCI-E הכוונה היא בוודאי לFSB 800MHZ. חחח LOL לא יודע מה עבר לי בראש :kopfpatsch:
פורסם 2007 במרץ 218 שנים ציון מעבד סביר אם הוא ללא HT.ציונים גרפיים על הפנים..חיבור 6PIN מחובר ?פילטרים מכובים ?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים בתוכנה הכל בסדר מבחינת הגדרות..אם הוא אומר שהוא בלי AA/AF זה אומר שגם מחוץ לתוכנה ההגדרות בסדר..דריברים.. מחקתה את הקודמים של ATI עם Driver Cleaner ?ולאחר מיכן התקנתה את אלו ? http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.92.htmlאם לא תימחק הכל ותתקין מחדש.מהירויות שעון של הכרטיס..בדיקה נעשת ע"י ATITOOL, תיראה מה רשום בעמודה של ה3D... ותפרסם כאן.ודבר אחרון.. יש לך אפשרות לחבר את הכרטיס למחשב חזק יותר? של חבר או משהו כזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.