עבור לתוכן

ויסטה רץ לאט - מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי ויסטה שרץ לאט על המחשב, וזה דיי הגיוני.

ATHLON XP 1700 @ 2400

512MB DDR 400

RADEON 9550 256MB

השאלה שלי - במידה ואוסיף 1GB של DDR 400.....האם לדעתכם הביצועים ישתפרו משמעותית ?

הבנתי שהבעיה היא שהויסטה אוכל בעיקר זכרון (אותה תופעה שהייתה באקס פי - שרץ אצלי ממש חלק...)

מה דעתכם ?

מדובר בהוצאה של 400 ש"ח...

פורסם

לא יהיה לך את ה DUAL CHANNEL מה שיגרום למהירויות נמוכות מאשר אם תקנה 2 סטיקים של 1 GB או עוד 1 של 512...

פורסם

משמעותית ביותר!!!!

^^^

Dual Channel עובד כאשר יש שני סטיקים של זכרונות (יש לו אחד)

פורסם
  • מחבר

משמעותית ביותר ? (שימו לב - אני חייל חח)

יש לי סטיק של 512...

לפי מה שאני זוכר ה-DUAL CHANNEL מוסיף רק 5% לביצועים משהו כזה...וזה גם לא כזה משנה לי , אני לא משחק משחקים יותר מידי.

אני פשוט רוצה שהמערכת הפעלה תרוץ חלק, ותעמוד בעומסים של אימיול ואיסי+מסנג'ר ומדייה פלייר וכל זה..בו"ז.

פורסם

כן משמעותית! - לפי הדרישות שלך יספיק לך 512MB אבל אתה יכול גם לקנות 1GB במיוחד כאשר הם זולים כרגע...

פורסם

למה לשדרג לויסטה בכלל כרגע?...

זה סתם מיותר לדעתי להוציא 400 שקל על זיכרון במיוחד עם אתה חייל, תישאר עם XP ובזמן המתאים תשדרג למחשב חדש או תעשה שידרוג יותר רציני..!

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא עוד 200 שקל - אם כבר אז כבר :)

1.5....אני בטוח שלא יחסר.

זה גם מסתדר לי יותר בעתיד.

תודה!

יש פה מישהו עם מפרט דומה לשלי שמריץ ויסטה ?[br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 20:10:58

אני חייל (אבל יומיות/חמשושים)

ואני עושה 1150 בחודש.........אז זה לא כזה נורא, אבל עדיין.

למה ויסטה ?

כי קודם כל אני אחד שתמיד חייב להיות "מעודכן"..

ואחרי שראיתי את זה ממש הלהיב אותי, אני נהנה במערכת הזו היא יותר קלה והרבה יותר יפה ונעימה לעין לדעתי.

בקשר לשדרוג רציני - עוד חצי שנה בערך אני מתכנן החלפה של המחשב לנייד כנראה.

אבל זו תהיה הוצאה של כמה אלפים ואם זה 400 שקל שיגרמו לויסטה לרוץ חלק אצלי - אני אוציא אותם.

מה גם שאח"כ הם לא יזרקו לפח - אני מעביר אותם לאחד מ-2 המחשבים הנוספים שיש לי בבית שמתמשים גם ב-DDR1.

פורסם

הרבה אוהבים להיות מעודכנים אבל פשוט לא שווה להיות עם ויסטה

פורסם

אני לא חושב שיוצאת מערכת הפעלה חדשה ישר כדי לרוץ ולשדרג..

שיהיה לה שוק קודם כול והיא תהפוך לפופולארית ושפרו את כול הבאגים כי בטוח יש אז שווה לשדרג..

פורסם

תוספת הביצועים מעוד ג'יגה זכרון הרבה יותר משמעותית מאיבוד הביצועים הזניח ביותר של ה-Dual Channel במערכת הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים