עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך מתאים לצפייה בסרטים!!!

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום הנהדר הזה,

קודם כל תודה רבה לכל אלה אשר משקיעים מזמנם היקר בכדי לעזור לאנשים כמוני שלא יודעים הרבה על כל נושאי המחשב והרבה פעמים נתקלים בבעיות רבות...

אז תודה רבה ובאמת כל הכבוד לכם.

נכון שזה הוא הנושא הראשון שאני פותח, אבל אני קורא הרבה ולומד מהבעיות של אנשים אחרים בכדי לא להקשות על חברי הפורום בשאלות חוזרות, למרות זאת, אני חש שאני צריך עזרה בנושא זה בגלל שלא מצאתי ת'רד מוקדש אך ורק לנושא זה.

אני מחפש מסך טוב לצפייה בסרטים וזהו. אני לא מפעיל משחקים על המחשב. כל מה שאני עושה על המחשב הוא להוריד סרטים ולצפות בהם. עברתי על הרבה ביקורות של מסכים ואני יודע שמתיחסים שם לצפייה בסרטים אבל אף פעם לא קיבלתי תשובה לשאלה זאת בגלל שבכל הביקורות מקדישים יותר תשומת לב למשחקים. הראש שלי כואב מרוב קריאה לשוא ואני עדיין מתלבט. התקציב הוא עד 3000 שקלים והמסך חייב להיות 20" או גדול יותר. גדול יותר עדיף!!!

תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי בבחירת המסך...

פורסם

לסרטים בלבד הייתי ממליץ לך לחפש את ה VX2025wb של Viewsonic מדובר על מסך 20" רחב עם פאנל P-MVA

שמפיק הכי פחות ניצנוץ בסרטים. החסרונות של המסך הם ארגונומיה פשוטה להחריד והעיניין הפעוט שמפסיקים (יותר נכון הפסיקו)

לייצר אותו, אני מאמין שבארץ עדיין ניתן לקנות אותו ולקבל עליו אחריות יבואן מלאה.

הדגם המומלץ הבא הינו ה 2007WFP של דל שנראה שחזר למלאי עכשיו.

בכל מקרה תמנע ממסכי 22" רחבים בעלי פאנל TN.

פורסם
  • מחבר

הרבה תודות Bagheera על העצה. כנראה אני אלך על ה-DELL הוא נראה הרבה יותר שימושי מזה של ViewSonic ואני זוכר שקראתי איפשהוא כאן באתר שיש פתרון לבעיה שהזכרת... תודה עוד פעם...

ותודה לך גם dennis14 על הקישור... תודה חברה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים