פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים שלום , אני מחכה לכרטיס מסך זה כבר זמן מה, האם יש תראיך משוער שהוא יגיע ארצה ? יש לי מערכת המבוססת של AMD 1400 ואני חושב שכרטיס זה יתאים לי ביותר . אם יש לכם חוות דעת נוספת אני אשמח . אני גם אשמח אם תתנו לי את תאריך ההגעה המשוער שלו לארץ . תודה
פורסם 2003 בינואר 122 שנים בקרוב אמור להגיע משלוח נחמד של כרטיסים מחברה איכותית.. תחכה קצת, ממש קצת.תגדיר חברה איכותית...
פורסם 2003 בינואר 122 שנים בקרוב אמור להגיע משלוח נחמד של כרטיסים מחברה איכותית.. תחכה קצת, ממש קצת. תגדיר חברה איכותית... power color מאיפה אתה מביא מידע זה? באיזה מחיר? ולאיפה? ( אני לא יכול לחכות ;D )
פורסם 2003 בינואר 122 שנים בקרוב אמור להגיע משלוח נחמד של כרטיסים מחברה איכותית.. תחכה קצת, ממש קצת. תגדיר חברה איכותית... power color מאיפה אתה מביא מידע זה? באיזה מחיר? ולאיפה? ( אני לא יכול לחכות ;D ) יש מידע, כרגע לא לפרסום, תעבירו שמות של חברות בראש אני בטוח שתיים מיידית יעלו לכם לראש...
פורסם 2003 בינואר 122 שנים בקרוב אמור להגיע משלוח נחמד של כרטיסים מחברה איכותית.. תחכה קצת, ממש קצת. תגדיר חברה איכותית... power color מאיפה אתה מביא מידע זה? באיזה מחיר? ולאיפה? ( אני לא יכול לחכות ;D ) יש מידע, כרגע לא לפרסום, תעבירו שמות של חברות בראש אני בטוח שתיים מיידית יעלו לכם לראש... אממ... לפי מה שאמרו פה, ג'יגהביט בכלל לא הכריזו עליו, וגם הרקולס, לא? ( או שמה כן? )
פורסם 2003 בינואר 122 שנים הרקולס הכריזה על הכרטיס כבר לפני חודש, ואני עוקב כל הזמן אז תאמינו לי שהם הכריזו כבר לפני חודש.הכרטיס שלהם כבר נמכר בחו"ל, בדקתי את זה.ולפי מה שהיבואן אמר לי הכרטיס אמור להגיע בקרוב.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים סיבוב קל באתרי חו"ל ימצא תמונות מלאות של גרסא סופית שלך הכרטיס של ג'יגה בייט למשל, למרות החוסר התמוהה בהכרזה רישמית...
פורסם 2003 בינואר 122 שנים סיבוב קל באתרי חו"ל ימצא תמונות מלאות של גרסא סופית שלך הכרטיס של ג'יגה בייט למשל, למרות החוסר התמוהה בהכרזה רישמית...עלתה חדשה בנושא... 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.