פורסם 2007 במרץ 218 שנים אם יש עוד משהו?פשוט לעשות מה שרשמתי לך- התקנת תיקון. זה בדיוק מה שאני הייתי עושה במקומך.אתה יודע איך לעשות את זה, נכון?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים טוב אחי אניינסה למרות שגם שאני מפרט מת זה חוזר אחרי כמה זמןיש עוד משהו ?תקשיב אתה עונה פה לעצמך על הבעיה אן דבר כזה שתפרמט לגמרי תמחשב או תעשה לדוגמא FDISKוהבעיה תחזור רק אם זה וירוס שיושב על הBIOSודברים כאלה לא יושבים שמה אז קשה לי מאוד להאמין אבל בכול זאת תחליף תבטריה יענו תוציא אותה ותחזירעכשיו לפי דעתי מי כול מה שקראתי כאן הבעיה באמת בתוכנת עיצובאו שיש לך VIRUS\SPYWERE\TORJANתתקין NOD32 אני חושב שיש TRIAL של שלושים יום זה יספיק לך תעשה UPDATE תוריד תרשימת וירוסים הכי חדשהאחרי זה תריץ סריקה[על תשכח להסיר לגמרי תתוכנת אנטי וירוס הקודמת שלך לפני ההתקנה]אחרי זה תריץad-awareבנוסף ל SPYBOTוכמעט ואן מצב שזה יחזור.במיקרה הכי גרוע אני במקומך מפרמט תמחשב מתקין WINDOWS בגרסא שונה לא הגרסא שתמיד ישתמשתה בא עד עכשיומוריד דריברים חדשים ל מסך וללוח והכול מתקין אותםולא מתקין שום תוכנה שאתה רגיל להתקין כמו התוכנה STYLE XPאם אתה רוצה תוכנה לעיצוב ה WINDOWS יש תוכנות הרבה יותר מתקדמות כמו מה שאני משתמש שניקראTuneUp Utilities 2007ואני מאמין שהכול יסתדרבהצלחה
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר וואלה אחי יש מצב שאני יחליף את הדיסק עצמו של הוינדוס אבל אצל דוד שלי זה לא קורהמחקתי את כל התוכנות והאנטי וירוס לגמריולגבי עידכון ללוח אין לי שמץ איך עושים ואף פעם לא התעסקתי (מפחד שלא יעבוד פתאום)ותוכנה על התוכנה אחי אני באמת יראה איך היא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.