עבור לתוכן

פרשת השחיתויות בליכוד

Featured Replies

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שכבר שבועיים משתוללת פרשת השחיתויות בליכוד ואף אחד לא פתח תראד... (מצטער, הייתי עסוק ונרדמתי על המשמר)

ולכן באיחור קל...

מה אתם חושבים? מה יקרה מכאן? מה צריך לקרות מכאן (שבטח לא יקרה)? האם צריך לבעוט את מפלגת המושחתים (הזו.. והאחורת) במכל המדרגות? האם זה בכלל אפשרי?

והשאלה המרכזית - לאן נעלמה הבושה? >:(

פורסם

לצערי , בגלל הפרשה (ובגלל גילה גמליאל) אני לא מתכוון להצביע לכיוון. אני לא ירשה לעצמי לתת את הקול שלי שיעזור להושיב את גילה גמליאל בכיסא חברת כנסת. כנ"ל לגבי נעמי בלומנטל ששומרת על זכות השתיקה (מה שמקומם מאוד , היות ומדובר על נבחרי ציבור ).

מה שאעשה , אנסה לאזן מהצד השני ...

לדעתי שרון ראוי , אבל חבריו _ממש_ לא.

פורסם

לצערי , בגלל הפרשה (ובגלל גילה גמליאל) אני לא מתכוון להצביע לכיוון. אני לא ירשה לעצמי לתת את הקול שלי שיעזור להושיב את גילה גמליאל בכיסא חברת כנסת. כנ"ל לגבי נעמי בלומנטל ששומרת על זכות השתיקה (מה שמקומם מאוד , היות ומדובר על נבחרי ציבור ).

מה שאעשה , אנסה לאזן מהצד השני ...

לדעתי שרון ראוי , אבל חבריו _ממש_ לא.

אני מקווה שהצד השני בשבילך זה איחוד לאומי/שינוי? :P

בכל מקרה, בכל מקום בו יש חברה של אנשים, בייחוד עם השילוב של פוליטיקה (שהיא גם צורך בסיסי לקיום חברה מסודרת) ישנה שחיתות.

אני לא אומר שהתקשורת דווקא מתמקדת בליכוד, למרות שמי יודע, אלא אני חושב שזה נובע משני גורמים:

* שיטת הפריימריס בליכוד, שבה רק חברי המרכז בוחרים ואני חושב שדנו על זה מספיק במדיה.

* הליכוד הינה מפלגה שהולכת לצבור כמות עצומה יחסית של מנדטים (לפחות לפני פרשת השחיתות) ולכן מטבע הדברים הצלחתה מביאה אנשים מהסוג היותר מפוקפק, שינצלו את החור שנוצר (פתאום יותר מ15 מקומות חדשים, מישהו צריך למלא את המקומות האלה, לא?) - שלא באשמתם (לגבי הסוגיה הזו) זה פשוט דורש הרצת מתמודדים ועוד מיני תופעות.

פורסם

שרון שוב מראה את הדו-פרצופיות.

בנו, עמרי, אמר את המשפט "אני בוחר לשמור על זכות השתיקה" כ-21 פעמים בחקירתו בנוגע לבחירות הקודמות, והוא מעז לומר משהו כמו:

"לטעמי, משהוטל ספק בכשרות בחירתו של אדם למשרה ציבורית, לא זו בלבד שאין לו זכות שתיקה אלא יש עליו חובה מוחלטת של גילוי כלל נסיבות בחירתו. הסירוב להשיב על שאלות המשטרה, לפיכך, הוא מעשה בלתי נסבל ובלתי ראוי, המכתים לא רק את הנחקר עצמו אלא תנועה שלמה המתמודדת בימים אלה על מעמדה הציבורי-שלטוני.

מקור

בחרת שרון, קיבלת אלפרון שרון.

פורסם

אבל עומרי לא היה שר/סגן שר.

פורסם

תפקיד ציבורי, זה בין השאר מה שהוא היה במערכת בחירות הזו.

מה גם, שכעת הוא בעל תפקיד ציבורי גבוה- נציג הנגב של הליכוד, בחמישיה השלישית איפשהו.

פורסם

בשעה טובה פוטרה סגנית השר נעמי בלומנטל.

ynet

פורסם

לא יודע מה נסגר איתכם אנשים כולכם שמולאניים?!?!?!

אז יש שחיתות בכל מקום יש שחיתות זה ישראל אנשים!!! חוץ מזה שהתקשורת ניפחה את זה וכל הזמן התקשורת רק נטפלת לימין גם בשמאל יש שחיתויות תאמינו לי רק שזה לא נחשף עדיין ואם זה ייחשף לא יעשו מזה סיפור כמו שעשו מהליכוד הרי התקשורת שמולאנית

פורסם

אמנם איני מקורב של בלומי, אבל

שרון מסיט אליה את האש במכוון במקום לטפל באחריותו שלו
פורסם

שרון שוב מראה את הדו-פרצופיות.

בנו, עמרי, אמר את המשפט "אני בוחר לשמור על זכות השתיקה" כ-21 פעמים בחקירתו בנוגע לבחירות הקודמות, והוא מעז לומר משהו כמו:

"לטעמי, משהוטל ספק בכשרות בחירתו של אדם למשרה ציבורית, לא זו בלבד שאין לו זכות שתיקה אלא יש עליו חובה מוחלטת של גילוי כלל נסיבות בחירתו. הסירוב להשיב על שאלות המשטרה, לפיכך, הוא מעשה בלתי נסבל ובלתי ראוי, המכתים לא רק את הנחקר עצמו אלא תנועה שלמה המתמודדת בימים אלה על מעמדה הציבורי-שלטוני.

מקור

בחרת שרון, קיבלת אלפרון שרון.

אמנם איני מקורב של בלומי, אבל

שרון מסיט אליה את האש במכוון במקום לטפל באחריותו שלו

צריך לזכור גם שבלומנטל הייתה במחנה נתניהו.*טריוויה* (איזה עוד מנהיג בעל דמות אבאית ביצע חיסולים בתוך מפלגתו?) */טריוויה*

גם בשמאל יש שחיתויות תאמינו לי רק שזה לא נחשף עדיין

מעניין באמת למה פתאום התקשורת שוכחת מהעניינים המפוקפקים של מצנע

פורסם

דווקא בענייניו המפוקפקים של מצנע טיפלו, כל הבלאגן זה סביב איזה קלפי ואלו ששמרו עליה או משהו וצלי רשף כבר נרגע.

ההשוואה חסרת מקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים