פורסם 2007 באפריל 318 שנים מי שרוצה לשמוע אגדת טרנס מ96 שישמע את האלבום heavy mental של tsuyoshi suzuki טרנס פסיכודלי נדיר, הטרק הראשון והשני לא משהו אבל מהשלישי והלאה פשוט תאווה לאוזניים עוד הרכב מצוין הוא planet b.e.n אני אהבתי את האלבום שלהם trippy future garden
פורסם 2007 באפריל 318 שנים חחחח...חתיכת הקפצה הבאתם פה ואם כבר אז כבר... צודק אחי אבל רגע השיר של yael והשיר נקרא voyage אני יודע ולזה התכונתי.. יש משהו טוב של Tiesto שנקרא JUST BE אני חולה עליו :ylsuper:
פורסם 2007 באפריל 318 שנים א.לא קוראים לזה טראנסים,אלא טראקים,טראנס זה רק סגנון אחד מרבים שיש.ב.תתחילו לשמוע איכות ולא דרעק כמו סקאזי טייסטו וכו'vibe tribeartifaktDark SohoEskimoHallucinogenHolymenLiquid on SafiOforiaParanormal AttackSeroxatSesto SentoShiftSynsunThe Muses RaptTubeTwisted SystemVisual ContactVibraVoidX-NoizeBlack And WhiteAstral Projection1200 MicrogramsHypersonicAzax SyndromeInfected Mushroomמה איכות בפרנורמל אטק?!או הולימן? חח הכי ערבי שישרשימה מגעילה למדי חוץ מכמה
פורסם 2007 באפריל 318 שנים פראנורמל איכותיים ביותר,טראקים אחד אחד.ועל Holymen אני לא צריך להסביר.אגדה בצסנה של הטראנס הישראלי.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים פראנורמל איכותיים ביותר,טראקים אחד אחד.ועל Holymen אני לא צריך להסביר.אגדה בצסנה של הטראנס הישראלי.חח אם אתה גר בטייבה אולי...עזוב אני לא יחנך אותך על טראנס אין למה
פורסם 2007 באפריל 418 שנים hux flux hallucinogen / shpongle / younger brother, etc.. rinka dink tim shouldt TIP gms xdream andrenalin drum penta man with no name tranan wizzy noise סתם ככה מה-Playlist האחרון... ;D למען האמת אני מחפש איזה פסיכודאלי כבד, איטי (מתחת ל-140bmp) ורשע ... יש הצעות למשהו מקורי ?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים לטראנס יש הרבה מחלקותכל האומנים שמוזכרים פה שייכיםלטראנס הפיסכודלי יש טראנס מלודי ,טראנס פרוגרסיב, טק טראנס,יורו טראנס,הרד טראנס.ועוד
פורסם 2007 באפריל 418 שנים יש גם club trance שפרח בזמן האחרון.... אני לא אוהב תכלס יש סגנון אחד שהתחיל את הכל, לפני שהתחילו כל הפיצולים \כינויים \ מיונים . goa style כמובן! אל תשכחו מי האבא של כל הטראנס. אני אישית מת על goa אבל בעיקר על הישנים. יש הרבה זבל חדש בלי תוכן שמתיימר לקרוא לעצמו "goa trance".
פורסם 2007 באפריל 418 שנים יש כל כך הרבה, לא כל פעם צריכים לפתוח על זה נושא חדש. אבל הנה כמה שאני אוהב בכל מקרה:Infected Mushroom (with Holymen) (goa - psy trance) - Desert StormDJ Kosmonova - Take Me AwayZiax - SubconsciousnessAstrix - coolio_infected_mushroom_remixInfected mushroom - Cities of the futureInfected Mushroom (Goa - Psy Trance) - Devil (Final Mix)
פורסם 2007 באפריל 418 שנים חח אם אתה גר בטייבה אולי...עזוב אני לא יחנך אותך על טראנס אין למהחחח אתה?לחנך אותי?פחחלך לך לישון אתה עייף.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים חחח אתה?לחנך אותי?פחחלך לך לישון אתה עייף.עם הפלייליסט ששמת פה צריך לחנך אותך מהשורש לא רק לחנךלך לישון על האף טמבל
פורסם 2007 באפריל 418 שנים א.לא קוראים לזה טראנסים,אלא טראקים,טראנס זה רק סגנון אחד מרבים שיש.ב.תתחילו לשמוע איכות ולא דרעק כמו סקאזי טייסטו וכו'vibe tribeartifaktDark SohoEskimoHallucinogenHolymenLiquid on SafiOforiaParanormal AttackSeroxatSesto SentoShiftSynsunThe Muses RaptTubeTwisted SystemVisual ContactVibraVoidX-NoizeBlack And WhiteAstral Projection1200 MicrogramsHypersonicAzax Syndromeשים לב שמחקתי את Infected Mushroomכי הם ממש לא עושים טראקים סתם 2 ערסים שעושים מוזיקה לערסיםPixelDomesticPanickPsysexRockySub6Space CatDNAW.MachinesEskimoרשימה ממש ממש קטנה של הטראקים שאני שומע
פורסם 2007 באפריל 518 שנים עם הפלייליסט ששמת פה צריך לחנך אותך מהשורש לא רק לחנךלך לישון על האף טמבלאהבל שב בשקט.לפי הפליליסט שלך אתה כבר אבוד.חוץ מטקסס פאגוט וmandalavandalz וגם Hallucinogen 5 אנשים בעולם מכירים את שאר האמנים.אז יאללה לך לישון,אתה עייףף.ד"א לישון על האף זה לא נוח.
פורסם 2007 באפריל 518 שנים אהבל שב בשקט.לפי הפליליסט שלך אתה כבר אבוד.חוץ מטקסס פאגוט וmandalavandalz וגם Hallucinogen 5 אנשים בעולם מכירים את שאר האמנים.אז יאללה לך לישון,אתה עייףף.ד"א לישון על האף זה לא נוח.האמת חלק לא מוכרים כלכך אבל נסחפתeraser vs yojalka ניגנו בארץ כמה פעמים, ופעם במסיבה דווקא די המונית,אתה מוזמן לבדוק אנשים נגנבו מהמוזיקה שלהםאותו דבר לגבי salakavala lemon חלק מהאמנים שרשמתי זה פרוקטים צד שלהם עם עוד מישו או רק עם אחד מהם או שניים(הם שלישייה בתאכלס)בנוסף על זה גם haltya נחשבים מוכרים ויש להם עוד פרויקטים peilnpala (שזה אחד מהם וגם לו הייתה מסיבה כאן)אותו דבר גם squaremeat ועוד כמה שרשמתיועוד כמה מהאמנים הם פרוקטים של טימו מטקסס פאגוטבקיצור אל תדבר באוויר.ועזוב רד מהוויכוח הוא דפוק ומיותר ובאתי לך קצת בקטע שחצני מצטער אבל אני בררן במוזיקה ותתחיל להפתח לדברים אחרים לא רק פולאון(ולא רק דארק)חג שמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.