עבור לתוכן

בעיית צפצופים ב Asus P4S8X-X / Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz

Featured Replies

פורסם

הבעיה נמשכת דיי הרבה זמן, בהתחלה חשבתי שזה התנגשויות חומרה, וכו' וכו' המליצו לי לעדכן את הביוס, [ עודכן בהצלחה, רק חבל שלא מצאתי עדכון מהשנה או שנה שעבר רק מ 2003 ] , בכל מקרה, שקלתי שיש התנגשויות בין הכרטיס קול של C-media ובין הכרטיס מסך של , NVIDIA GeForce FX 5200

עליתי לKSP, לבדוק את העניין כי הופיעו לי כל מיני הודעות מוזרות על power hardware monitor משו כזה וכל מיני בעיות עם ההרידסק, אז בקשר לבעיה האחרונה הם טענו שכל הצפצופים שלי נובעים שאחד הקליפסים של התושבת של המאוור מעבד היה פתוח ושאין שום בעיה , שבוע המחשב עבד חלק , בלי צפצוף אחד, בנתיים קיבלתי עד פס זכרון של 512, החלטתי לעשות ניסוי ולהחליף את הזכרונות אולי משם נובעות כל הבעיות שלי , ושוב, יומיים המחשב עבד חלק בלי צפצוף אחד, ושווב חזר לעצמו רק בתדירות הרבה יותר גבוהה ומחרפנת ... , למישהו יש אולי רעיון !? מצורפים HTML של המפרטים מ CPU-Z ו Everest .

אני אשמח אם מישהו ינסה לעזור לי עם הדבר המעיק הזה ... :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

תוציא את הכרטיס קול של הC-MEDIA נתקלתי בהרבה בעיות עם הכרטיסים האלה

הרבה התנגשויות עם לוחות אם והציפסט שלהם

במיוחד ב865P

פורסם

בדקת שהזיכרונות תקינים בעזרת תוכנות כמו S&M או Windows Memory Diagnostic

BEN903 הוא לא יכול להוציא את הכרטיס קול פיזית כי הוא על הלוח(OnBoard) מה שכן אפשר לבטל בביוס את האפשרות להתייחס לכרטיס הקול

פורסם
  • מחבר

את האמת ? את שני הזכרונות לא בדקתי, נלך לבדוק עכשיו, אני מקווה שאני אמצא לדבר הזה תשובה אני על סף לגרום למחשב להתאבד ... :<

והכי הזוי שזה בהתקפות ... , למשל עכשיו אין כלום עובד חלק , אני אפתח עד טאב בשביל להוריד תתוכנות הוא יתחיל לצפצף לי כמו איזה חולה כלבת ... :<

Wh1t3, הכרטיס קול לא OB, השטות שעל הבורד, מבוטל דרך הביוס ממזמן :) זה כרטיס PCI ...

פורסם

חשבתי שהכרטיס קול הוא Onboard בד"כ על הלוח יש כרטיסי קול מובנים , עדיין לא נתקלתי במישהו שקנה כרטיס PCI של Cmedia

לא שאני מזלזל

פורסם
  • מחבר

אמממ אנערף אחי, קניתי תכרטיס קול הכי פשוט לא עניין אותי יותר מידי של מי ...

CMedia CMI8738SX PCI,וקניתי אותו כי היציאות של הOB נדפקו ... אחרת לא הייתי משקיע על כרטיס קול אגורה ... ,

בכל מקרה, איך אני עובד עם ה Windows Memory Diagnostics הזאת ?

פורסם

צורב אותו על דיסק ומגדיר אותו כ boot וזה מופעל אוטומטית, כשהתוכנה עולה תלחץ על T כדי להריץ בדיקה מקיפה יותר ולאחר מכן תתן לתוכנה לעבור

עד 6 הצלחות( Pass : 6)

זה אמור להיראות ככה:

WMemoryDiag.jpg

פורסם
  • מחבר

התקנתי את Windows Memory Diagnostic,

הוא לא הראה לי שיש איזשהן בעיות עם הזכרון ... ,

הוספתי תמונות של memory diagnostic... , ושל הבעיה כשהוא מעלה את המחשב " Hardware Monitor found an error"

אם למישהו יש ראיונות עצות , הכל יתקבל בברכה ובשמחה ... :)

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תוציא את הכרטיס קול של הC-MEDIA נתקלתי בהרבה בעיות עם הכרטיסים האלה

הרבה התנגשויות עם לוחות אם והציפסט שלהם

במיוחד ב865P

אז זהו שהוצאתי את הכרטיס, ממשיך עם הציפצופים המעיקים האלה ....

למישהו יש רעיון ?!

אחורי מאמצים רבים להבין מה עובר על המחשב, ואחורי שוינדוס מאמורי דיאגנוזה הראתה שהכל תקין עם הזכרון , החלטתי לנסות להעביר את הזכרון לסלוט אחר, ומשום מה זה פתר [אני מקווה מאוד שלא זמנית] את בעיית הצפצופים המעיקים, יכול להיות שכל הציפצופים המיותרים האלו היו בגלל המיקום של הזכרון ?!

פורסם

קשה לי להאמין אחי, אבל אם זה בינתיים עובד אז טפו טפו טפו....... :yelclap:

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין אחי, אבל אם זה בינתיים עובד אז טפו טפו טפו....... :yelclap:

מסתבר שגם לי היה קשה להאמין ... :) אם זה לא זה, אז דבר אלי ... :) אולי אני אחכים ואלמד עד משהו ... :)

פורסם

תבדוק בחיבורים של הלדים הקידמיים בלוח האם (נמצא בצד הימיני התחתון של לוח האם קרוב לחותים שיוצאים מהפרונט...)

יש לוחות שהחיבור של הרמקול הקטן במחשב (זה שאחרי לציפצופים...) מחובר בחיבורים האלה...

אם זה המצב אז תשחק שם עם החיבורים עד שתראה שזה פותר את הבעיה (אתה יכול חופשי לשחק איתם זה לא יהרוס כלום)

אם לא אז תגיד ונחשוב על עוד משהו.....

פורסם
  • מחבר

תבדוק בחיבורים של הלדים הקידמיים בלוח האם (נמצא בצד הימיני התחתון של לוח האם קרוב לחותים שיוצאים מהפרונט...)

יש לוחות שהחיבור של הרמקול הקטן במחשב (זה שאחרי לציפצופים...) מחובר בחיבורים האלה...

אם זה המצב אז תשחק שם עם החיבורים עד שתראה שזה פותר את הבעיה (אתה יכול חופשי לשחק איתם זה לא יהרוס כלום)

אם לא אז תגיד ונחשוב על עוד משהו.....

אתה מדבר על החיבורים של pwr וכוכו !? אמממ וד"א לא נראה לי שיש לוח אחד שהרמקול לא נמצא שם ... :) , בכל מקרה כן נראה לי שאני אנתק אותו בלי קשר, לא צריך לשמוע אוותו חופר לי ... , ובכל זאת אם למישהו יש עד רעיונות, אני אשמח ...

פורסם

חחח תתפלא יש......אני נתקלתי בכמה....בכל מקרה כן תנתק אותו ותסיים את העניין אחת ולתמיד :jump:

פורסם

etaish פעם הבאה אם יש לך משהו להוסיף להודעה שלך תשתמש בכפתור עריכה!

דבר שני יכול להיות שיש בעייה בספק / בלוח ה 3.3V+ קצת חורג אצלך הבדל של 0.3V תנסה לעבוד עם ספק אחר ותראה אם יש שינוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים