פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים שלום לכולם!יש לי על המחשב 3 פרטישנים:C : 98SED : 2000proE : XP98SE גוסס וצריך פירמוט.האם מספיק להעתיק את ה BOOT.INI ל Dלפרמט ,להתקין 98 ולהחזיר את ה boot.ini ?אני לא יכול להרשות לעצמי לעבד את המידע על D,E !אז אשמח לקבל תשובות רק ממי שביצע את זה בעבר ...תודה מראש ! ???
פורסם 2003 בינואר 122 שנים זה לא קשור בכלל, boot.ini זה קובץ של וינדוס.התוכנה שמפעילה את הבחירה בין מערכות הפעלה יושבת ב MBR ולא בשום כונן, זה שטח מערכת ששמור לטבלת המחיצות ותוכנות מסוג זה (וכמובן boot sector virus למיניהם).
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר אתה מוכן להיות יותר ספציפי בבקשה ...פירמטתי ... ולא שמרתי את ה BOOT.INI ...אך אני אקבל את התפריט של בחירת 3 מערכות ההפעלה, ולהתחל את 2000 לדוגמא ? ???
פורסם 2003 בינואר 122 שנים למה שהוא יעלם בכלל?הוא יעלם רק אם אתה משתמש בתוכנה הטפשה של 2000 או XP, אבל אם יש לך BOOT MANAGER נורמלי כמו BOOT MAGIC או BOOT STAR הם לא נמצאים בשום כונן.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר אני לא מבין מה קשה להבין בשאלה שלי . . . ולמה אתה עונה בחידות. אין לי שום תוכנה נוספת. התקנתי 98 אחר כך 2000 אחר כך xp כל אחד בפרטישן ניפרד. עכשיו אני רוצה לפרמט את c ,להתקין חזרה 98 ולחזור למצב הרגיל של 3 אפשרויות איתחול. א. האם לפרמט רגיל ולהתקין 98? ב. האם צריך לשמור קבצים מסוימים? בתודה מראש :
פורסם 2003 בינואר 122 שנים אתה כן משתמש בתוכנה של מיקרוסופט, זה לא טוב.אל תפרמט את C.boot.ini לבדו לא מספיק.תמחק את הספריות של windows ו program files וכל תקיה אחרת שלא מוצאת חן בעינך בכונן C אבל אל תגע בשום קובץ שנמצא בשורש של כונן C.כשאתה מפעיל את setup של וינדוס תכתוב בפרומפטsetup /ntldr
פורסם 2003 בינואר 122 שנים אני חייב להוסיף שזה רק משהו שקראתי, לא משהו שניסיתי בעצמי אי פעם.עדיף בפעם הבאה להשתמש בתוכנה ספציפית לטיפול במספר מערכות הפעלה כדי שתהיה לך שליטה מלאה על הסיפור הזה.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר וינדוס תכתוב בפרומפט מה ?ה setup של 98 ישאל בטח באיזה כונן ...אני אבקש ממנו את c:ואז אם הוא ישאל האם לפרמט להגיד לו לא .... ???
פורסם 2003 בינואר 222 שנים מחבר יש לי את הפיתרון !קודם כל התשובה היא שלא ניתן לעשות כלוםזאת גם תשובה.אבל בפעם הבאה צריך לדאוג למספר דברים:לחלק את ההרד דיסק ל 4.לא להתקין כלום ב C.להתקין את מערכת או מערכות ההפעלה ב F,D,E ..........רק לא ב C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואז תמיד תוכל לפרמט כל מערכת הפעלה בלי לפגוע ב BOOT recordאז זהוא מקווה שלמדתם משהו !
פורסם 2003 בינואר 222 שנים בואנה אתה ממש מולטימדיה: גם שואל וגם עונה. יש כפתור שנקרא "עריכה". במקום לכתוב 3 הודעות רצופות (דבר שאסור עפ"י חוקי הפורום) תערוך את ההודעה.
פורסם 2003 בינואר 222 שנים אל תמחק שום קובץ ב Cפרומפט זה שורת הפקודה בדוסc:\אל כתוב שם רק setup אלא setup /ntldr
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.