עבור לתוכן

תיקון CDROM\RW שיתקלקל בצורה עצמאית...צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

זו התשובה הראשונה שלך בט'רד הזה לשאלה שהוא שאל, זה ממש לא לעניין.

אוקי, צודק.

אבל אתה חושב שאפשר לתקן סידירום שיצאו ממנו גלגלי שיניים בשלט רחוק?

[br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 01:30:16

עוד מאט תילכו מכות ....תירגעו ..

אתה יכול להביא את סוג ה CDROM או תצלום של החלק שעף ואת הדגם אל ה CDROM ...

חס וחלילה.

אם פגעתי במישהו אני מתנצל.

אין לי שום כוונה לפגוע/להעליב אף אחד.

ואם ככה יצא אז אני מביע צער על כך.

אבל עם כל הכבוד לרצון העצמאות של תיקון חלקים במחשב, יש דברים שלא שווה לבזבז עליהם זמן.

פורסם

אבל מי אתה שתקבע לו אם זה בזבוז זמן? אז מה אם הגלגלים יצאו? הוא רוצה ללמוד איך כל מנגנון פתיחת ה CD עובד.

פורסם

אבל מי אתה שתקבע לו אם זה בזבוז זמן? אז מה אם הגלגלים יצאו? הוא רוצה ללמוד איך כל מנגנון פתיחת ה CD עובד.

צודק.

חשבתי שהוא פשוט רוצה שהסידי שלו יעבוד.

ושוב מתנצל אם פגעתי במישהו.

פורסם

הלו מה נסגר איתכם אף אחד לא באמת קרא את ההודעה שלו כנראה...

הוא לא שאל לגבי הסידי שנהרס ועפו לו ממנו גלגלי שיניים!!!!!! את זה הוא כבר הבין שהרס! קצת הבנת הנקרא אנשים!!

הוא אמר שיש לו סידי במחשב אחר שיש לו את אותם בעיות כלומר סידי תקול שלא נפתח אז תעשו טובה ותנסו לעזור לו (אם יש דרך כזאת ) לנסות לתקן את הסידי התקול כלומר זה שלא נפתח... (מה שבטוח לא זה שעפו לו גלגלי השיניים!!!)

האמת לצערי אין הרבה לעזור אתה צריך לפתוח את הסידי ישנה גומיה קדמית שאחראית על פתיחת הסידי תראה שהיא מחוברת כמו שצריך ולא קרועה או רפויה זה דבר ראשון עכשיו דבר שני תפעיל את הסידי כשהוא פתוח לגמרי ותראה אם כשאתה לוחץ על כפתור הסגירה/פתיחה המנוע הקטן שנמצא בקדמת הסידי שהגומיה שאני מדבר עליה בעצם מחוברת אליו עובד הדבר השלישי שאתה יכול לבדוק זה אולי הכפתור תקול ואת זה תנסה לבדוק ע"י השתמשות באפשרות של וינדוס לפתיחה וסגירה של הסידי (כפתור ימני על הסידי ובחירה בהוצא או EJECT )

אם שום דבר ממה שכתבתי לא מהווה את הבעיה תחזור לכאן אני אנסה לחשוב על תקלות אחרות...

פורסם
  • מחבר

הלו מה נסגר איתכם אף אחד לא באמת קרא את ההודעה שלו כנראה...

הוא לא שאל לגבי הסידי שנהרס ועפו לו ממנו גלגלי שיניים!!!!!! את זה הוא כבר הבין שהרס! קצת הבנת הנקרא אנשים!!

הוא אמר שיש לו סידי במחשב אחר שיש לו את אותם בעיות כלומר סידי תקול שלא נפתח אז תעשו טובה ותנסו לעזור לו (אם יש דרך כזאת ) לנסות לתקן את הסידי התקול כלומר זה שלא נפתח... (מה שבטוח לא זה שעפו לו גלגלי השיניים!!!)

האמת לצערי אין הרבה לעזור אתה צריך לפתוח את הסידי ישנה גומיה קדמית שאחראית על פתיחת הסידי תראה שהיא מחוברת כמו שצריך ולא קרועה או רפויה זה דבר ראשון עכשיו דבר שני תפעיל את הסידי כשהוא פתוח לגמרי ותראה אם כשאתה לוחץ על כפתור הסגירה/פתיחה המנוע הקטן שנמצא בקדמת הסידי שהגומיה שאני מדבר עליה בעצם מחוברת אליו עובד הדבר השלישי שאתה יכול לבדוק זה אולי הכפתור תקול ואת זה תנסה לבדוק ע"י השתמשות באפשרות של וינדוס לפתיחה וסגירה של הסידי (כפתור ימני על הסידי ובחירה בהוצא או EJECT )

אם שום דבר ממה שכתבתי לא מהווה את הבעיה תחזור לכאן אני אנסה לחשוב על תקלות אחרות...

אלוהים ישמור מזל שאתה בפורום היחיד כאן שהבין את מה שאמרתי זה אתה

צדיק בסדום תאמין לי

חחחח כולם נידבקים לדבר שהכי לא חשוב בשאלה שלי ומדלגים על העיקר

בעיקרון תקטע של הלפיתוח דרך מערכת ההפעלה נסתי לעשות את זה וזה לא כזה עבד ובדקתי תגומיות זה לא זה

הם ניראות טוב מאוד אני חושב שיש כאן איפשהו בעיה בגלגלי שיניים אולי משהו יתבלה או אני לא מבין בזה כול כך ואת זה אני לא רוצה להרוס לפני שאני יודע בוודעות מה אני אמור לעשות אבל הוא ניראה בסדר גמור שפותחים אותו פשוט הוא מסרב ליפתח ואני מעדיף לא לישתמש בכוח...

אני חושב שפשוט צריך לנסות ולהסיג מין מדריך של הרכבת סידיקום מהבסיס שלו ואולי דרך שמה אפשר להבין מה גורם לכול כךה רבה סידירומים\צורבים ליתקלקל

כול כך הרבה פעמים ...דרך אגב הסיבה שזה כול כך מעניין אותי כי אני טכנאי בחברה קטנה ואנחנו נתקלים בזה כול כך הרבה וסתם זורקים כי לרוב כבר אן אחריות מבין

וברגע שאני ידע לתקן את זה ...זה יחסוך הרבה כסף וגם נוכל לעשות מזה הרבה כסף

בכול מקרה יש לך עוד רעיונות?

פורסם

לא כתבת אם המנוע עובד בכלל...

ישנה עוד אפשרות מכיר את העניין שאתה דוחף את הסיכה לפתוח אותו אז לפעמים ישנו מצב שהחלק הקטן שם נשאר למטה ואז אין לסידי אפשרות לפתוח את המגש...

אני פרקתי והרכבתי המון המון סידירומים וזאת בעיה נפוצה מאוד שם זה מן חלק כזה שזז ימינה ושמאלה בפתיחה ובסגירה של הסידי בקטע האחרון כלומר ממש לפני הפתיחה הוא זז שמאלה או ימינה (תלוי איך מסתכלים על זה...) ואז הסידי נפתח ואז בסגירה הוא זז ימינה או שמאלה (שוב מאותה סיבה) ממש לקראת הסוף כדי לנעול את המגש לפעמים החלק הזה הוא בעייתי וצריך לתאם את גלגלי השיניים הבעיה הכי קשה לי כאן זה להראות לך את הפיתרון (כמובן במידה וזאת הבעיה...) כי צריך להראות לך את זה... אם יש מצב ואתה מאיזור הצפון תקפוץ למעבדה שלי ואני אראה לך את זה היתה לי פעם ערמה של סידירומים דפוקים שהייתי לומד עליהם (יש כל כך הרבה חברות ופטנטים שאני לא יכול לספור בכלל אבל לכולם יש עיקרון דומה של עבודה...) אם מתאפשר לך אז בכיף דבר איתי בפרטי אם אתה לא מהאיזור אז אני אנסה להסביר עד כמה שאני יכול במילים...

פורסם

אלירן יש לך אזהרה ראשונה על הקפצת דיון + שפה לא נאותה, רצית שמנהל יעיר לך הנה קיבלת באזהרה השלישית אתה פשוט תנעל / תורחק מהפורום

OSTM תנסה להעיר הערות בונות בצורה נאותה להבא

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים