פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים שומע MP3 וכו' אך לא שומע MIDI... מה אפשר לעשות?האם זה דרייברים של כרטיס קול? דרייברים של DIRECTX?תודה.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים Start -> Control Panel -> Sounds and Audio devices -> Audio -> MIID music playbackתבחר ב Microsoft GS Wavetable SW Synth ותלחץ אישור.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים איכס, המידי של ווינדוס סתם מסריחתשיג את yamaha s-yxg50 (torrentspy)אתה יודע בכלל מה אתה אומר?זה סה"כ MIDI, בכל כעמט אותו הדבר!וזה רק הסינתיסיזר של מיקרוסופט, כל הסט פקודות כמובן של ROLAND (מי שפיתח את המידי).
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים תנסה להכנס ל MASTER VOLUME שיש ליד השעון ...ותבדוק אם ה SW SYNTH על מקסימום.לפעמים קורה שזה מתאפס ונהיה על MUTE...
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אתה יודע בכלל מה אתה אומר?זה סה"כ MIDI, בכל כעמט אותו הדבר!וזה רק הסינתיסיזר של מיקרוסופט, כל הסט פקודות כמובן של ROLAND (מי שפיתח את המידי).סה"כ מידי? כמעט אותו דבר? אתה בכלל שמעת את זה של ימאה שאתה חושב שזה של ווינדוס מגיע לרמה שלו בכלל? חשבת בכלל שאולי הסאונדפונט המובנה של הימאה נשמע הרבה יותר טוב? מאיפה בדיוק נראה לך שהוא מפליץ את הצלילים של הכלים? מהאוויר?
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר הוא מאופשר ולא בMUTE ועדיין לא עובד.התקנתי דרייבר לכרטיס קול ועדיין לא עובד.מה עושים?
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים רציני?...מישהו באמת יושב בבית ושומע מוסיקה כזאת?-You Gotta Be Kidding me..
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים דיי כבר יא חופר לא טוב לך, אל תשמע!הבנתי כבר את הקטע שלך"איזה מגניב אני הורדתי את כל השירים מהאינטרנט בחינם ואני פותח ווינאמפ, שם על shuffle ונהנה מזה (בצורה כלשהיא?)""וואי איזה מגניב זה שיש איזה בנאדם ברקע שאומר מילים לא קשורות שחופרות בשכל ומקבל על זה כסף בסוף"
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים ! --- לפתח הנושא: איזה כרטיס קול יש לך? אם זה ה Intel HD audio אז ניראה לי שיצא עידכון ... תבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.