עבור לתוכן

איפה הקאץ'? (הצעת מחיר מ-Ivory לעומת iqpc)

Featured Replies

פורסם

***התמונה להמחשה בלבד.

פורסם

אני יודע כנראה שיש טעות בתמונה על כל פנים זכרון ב329 ש"ח ממש זול...

ושל חברה לא ידועה עוד יותר זול...חחח

פורסם

באשדוד יש סניף נחמד.בינתיים אף אכזבה.

מה שנכון נכון . קניתי 3 מפרטים שבניתי מהסניף באשדוד והיה אחלה שירות במיוחד במעבדה . הייתי שם פעמיים להחליף כרטיס מסך שרציתי לשדרג במה שקניתי.

לגבי סוכני המכירות הם בסדר חוץ מאחד שחושב שהוא מבין גדול (אין מה לעשות ככה זה כשמנסים לקבל בונוסים..לא שאני מצדיק) .

לעומתם, סניף ר"ג ממש זוותי לדעתי . הייתי בו פעם אחת ..ואחרונה .

אני יכול להגיד שבדקתי פעמיים מול היצרנים במייל את המספר הסידורי של המוצר ולא היה שום REFUBRISHED .כלומר היו חדשים .

ת'אמת , גם אני לא יודע איך מוכרים במחירים כאלה ..אולי רק מחשבים מורכבים יש בעייה . אני מניח , שהם קונים בכמויות גדולות מאוד בשביל הנחה .

גם לגבי מוצרים נלווים כמו הגה , רמקולים , צורבים וכו' ,המכחירים שלהם הכי נמוכים (ואת זה מקבלים בקופסא כמובן) .כשקניתי רמקולים X230 הם היו איזה 5 שקל יותר יקר מהאינטרנט , אז הראתי להם את הפרסום ברשת והם נתנו לי במחיר הנמוך .

לגבי הזיכרונות אגב , יש לאחי כבר שנה את ה- CL5 CEON . אומנם ג'נרי אבל ברוך השם לא עושה שום בעייה גם אחרי בדיקות עם MEMTEST .

רק מה , המארזים שלהם פשוט זבל (כל הג'נריים עם הידית) . אפילו אם שמים ג'נרי , עדיף להעלות את המחיר קצת ושישימו משהו קצת יותר נורמלי .

דעתי בלבד.

עריכה : מי שרוצה שירות באמת איכותי ומחירים נמוכים אז אני ממליץ על IQPC .עד לפני שנה המחירים שלהם לא היו משהו . הייתי אצלם כמה פעמים (קרובים אליי לעבודה) .. אבל הם השתדרגו במחיר ובהיצע מוצרים רחב .כנראה בגלל תחרות עם IVORY ן-KSP .ויש עוד הרבה חנויות באשדוד אז כנראה שהתחרות מכרסמת איפשהו. :)

פורסם
  • מחבר

אם רוכשים מעבד, לוח אם, HD, אפשר לקבל גם אותם בקופסה - לא?

ואיך באמת אפשר לוודא שמדובר במוצרים חדשים ומקוריים?

פורסם

אם קונים חלקים בנפרד,הם נותנים בקופסא מן הסתם..אבל לאת קף על מוצרי OEM שתקבל בשקית פשוטה . יצא לי לקחת מוצר כזה רק את הHD של 250 ג'יגה .

לגבי השאלה של מוצרים ישנים\מחודשים, פשוט תשלח מייל ליצרן עם המספר הסידורי שעלהמוצר (אני שלחתי בזמנו ל-MSI) ותקבל תשובה מהם .

לא יכול להעיד על מוצרים אחרים של חברות כמו ASUS וכו' (מאמין שזה כבר תלוי בשירות לקוחות) .

בכל מקרה , לדעת ספציפית בעת קנייה,לא נראה לי אפשרי אם קונים מחשב מורכב (אפילו אם הוא במפרט שביקשת) .

פורסם

זה לא אכפת להם להרכיב מחשב ולהביא לך את הקופסאות. אתה רק צריך לשלם להם את המחיר של הRETAILים למיניהם.

פורסם

זה לא אכפת להם להרכיב מחשב ולהביא לך את הקופסאות. אתה רק צריך לשלם להם את המחיר של הRETAILים למיניהם.

נכון .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים