פורסם 2007 במרץ 318 שנים חבורת המפגרים שיושבים שם החליטו לא לעשות פרק/ספיישל של הקאקאשי גאידן!!!זה כנראה החלק הכי טוב בסדרה, והאידיוטים החליטו לא להנפיש אותו X_Xאני כל כך מעוצבן בגלל זה -___-ואכן, ההתנהלות של הדברים בסדרה נוראית, איטי בטירוף, האנימציה ברמה מאוד מאכזבת, אני מוריד את זה סתם ככה בשביל להעביר את הזמן. כבר לא ממש מצפה לפרקים.אני מחכה כל שבוע רק לפרקים המשובחים של בליץ', שהולכים ומשתפרים.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מה אין קאקאשי גאידן? הם ממש דפוקים לפספס את זה....ואה, לא ראיתי בליץ' מאז פרק 5 ככה, זה בכלל שווה משהו? :\
פורסם 2007 במרץ 318 שנים זה שווה הרבה יותר מנארוטו, נגדיר את זה ככה x_Xזו האנימה המתמשכת הכי טובה שיש לדעתי.(אנימות מתמשכות- DBZ, נארוטו, One piece ודברים עם הרבה פרקים)מפרק 70 עד בערך 110 זה פילרים- אבל הפילרים דווקא בסדר. אפשר להעביר עם זה את הזמן.הפרקים מאז החזרה מהפילרים- 111-117 פשוט אדירים.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים אני אוהב אנימות מתמשכותלמשל amazing nurse nanako היה רק 6 פרקים וזה היה כזה מעצבן שזה כזה קצר
פורסם 2007 במרץ 318 שנים נו באמת, 6 פרקים S:רוב הסדרות הטובות (מאוד) נעות בין 26 ל 52 פרקים, להוציא את קנשין שזה 65 פרקים(ואחרי זה פילרים, שמשם פשוט נגמרת הסדרה ב 95 כי היא בוטלה באמצע)
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר אני לא אוהב יותר מידי פרקים בסופו של דבר ניגמרים החידושים והסידרה יורדת ברמה אחת אם לא כמה תיראו מה קרה לDBZ שיתחרבן אחרי הקרב אם פריזה הקרב היה מצוין והיתה סידרה מצוינת עד אחרי הקרב אבל מאז זה רק יתחרבן היה תכדור כוח הזה וזיווגים כל הזמן ועלילה לא מעניינת בנארוטו הכניסו פילרים שרק הרסו תסידרה עשרות פילרים מפגרים בקיצור עדיף סדרות קצרות יותר לא צריך סדרות של מאות פרקים זה לא אופרת סבון
פורסם 2007 במרץ 818 שנים בחיים אני לא אראה את Naruto הגזימו עם הסדרה הזאתהיא לא נגמרתככה לא אמורה להיות סדרת אנימהBLEACH לעומת זאת. גם כן הגזמה אבל בטעם טוב
פורסם 2007 במרץ 818 שנים בליץ' הגיעה למספר פרקים גדול רק בגלל הפילריםאם לא היו פילרים, היא הייתה בסביבות פרק 75-80 כרגע......אני מציע פשוט להיצמד לסיפור הראשי, אפשר לדלג על הפילרים. 2 הפרקים האחרונים היו פשוט אדירים O:העונה החדשה של נארוטו פשוט אכזבה -___-
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מחבר תגידו מה קורה לפרק 5 ?היום חיפשתי ויצא רק פרק "מזויף" (סידרה אחרת )מתי אמור לצאת הפרק האמיתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.