פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מה זאת הסדרה הזאת? נארוטו הלך להתאמן עם ג'יראיה וחזר אחרי שנתיים וחצי כשהוא בן 15, זה הכל
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אבל מה זה בעצם? המשך לנארוטו או שזה סתם המשך של מעריצים? נארוטו עוד לא נגמר הרי...
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים נארוטו נגמר מזמןנארוטו שיפודן התחילהפרק שיהיה בחמישי הזה הוא הפרק הרביעי, כבר אין פילריםנארוטו עכשיו יודע לשלוט בשד ב3 הצורות הראשונות
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר כמו שאמרו זה סוף הפילרים וfighter תפסיק ליזרוק ספוילרים בלי לסמן לפני יש כאלה שלא קוראים תמנגה :pissed:
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים תודה רבה פייטר |: הרסת לי תקטע...עכשיו, זה בעצם המשך של נארוטו רק אחרי הפילרים?מאיפה להוריד?
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר זה לא רק אחרי הפילרים זה גם אחרי כמה שנים שכל הדמויות חזקות יותר ובוגרות יותר
פורסם 2007 במרץ 218 שנים נארוטו נגמר מזמןנארוטו שיפודן התחילהפרק שיהיה בחמישי הזה הוא הפרק הרביעי, כבר אין פילריםנארוטו עכשיו יודע לשלוט בשד ב3 הצורות הראשונותעכשיו אני אראה את הפרק ה4, ראיתי את 1-3.וזה לא נכון... הרי בתחילת הפרק הראשון רואים את נארוטו וסאקורה כשהם מצאו את סאסקה, וזה בערך באמצע העונה אני חושב. מראים שם שהוא לא שולט בשועל ושסאסקה בעצם הצליח להיכנס לתוכו ולפוצץ(?) את הבועה הזאת של השועל... משהו לא מובן בכל מקרה
פורסם 2007 במרץ 218 שנים נו זה כמו פרומו מעתיד הסדרה, יש את זה בהרבה סדרות וסרטיםכמו שבקיל ביל 1 מראים את ביל אבל מראים אותו באמת רק בקיל ביל 2
פורסם 2007 במרץ 218 שנים כן... הקרב עם גאארה והשני שלא ידוע שמו נמשך יותר מדי זמן... מה גם שהסוף עם קאקשי היה עלוב \:
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר אני לא מבין למה הם ממשיכים בכלל תעלילה אם הכפר של החול נארוטו רק חזר ומפצלים תעלילה לדעתי היו צריכים ליתמקד בנארוטו בפרקים הראשונים
פורסם 2007 במרץ 218 שנים כי הם מנסים לחטוף את גאארה כדי לקחת לו את השד זה מה שאקטסוקי עושים, ואז נארוטו והחברים שלו יצטרכו להציל את גאארה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.