עבור לתוכן

חובבי אנימה מה דעתכם על Naruto Shippuuden?

Featured Replies

פורסם

האנימה מטבעה פונה לקהל היעד בגילאי 12+ , היא מוגדרת שונן (שזה ביפנית נער צעיר, אם זכרוני לא מטעני).

בכל הקשור לסטודיו פירוט (אלה שעושים את נארוטו ובליץ') הם חזרו לעצמם עם סיום הפילרים, נארוטו קיבל במאי קוראני חדש שעושה את העבודה שלו כמו שצריך.

האיכות של בליץ' גם חוזרת לעצמה, הפרקים האחרונים נראים יותר ויותר טובים מהקודמים :)

העיקר נגמרו הפילריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

• תגובות 72
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

גם אם הסידרה פונה לקהל צעיר

ביפנית זה מתאים גם לקהל הרבה יותר בוגר

באנגלית ועיברית אני פשוט לא מסוגל ליצפות בסידרה

הדיבוב דירדר אותה לרמה של הטלטביס

פורסם

פילרים אלו פרקים גם ככה לא מושקעים, והאנימציה בהם צולעת.

בפרקים האחרונים של בליץ', מאז החזרה מהפילרים, הציורים והאנימציה קפצו רמה חזרה. נארוטו, במיוחד פרק 3 של שיפודן, עצבן אותי ברמות. האנימציה היא הזזה על שכבות, והכל התנהל שם בצורה איטית מדי.

את בליץ' ממש אהבתי בגלל כל סגנונות הלחימה עם החרבות, שרובם מבוססים על סגנונות אמיתיים (באחד מהם אני מתאמן- מוסו שינדן ריו) והעלילה הכל כך מצוינת, קשה למצוא היום משהו כזה.

מנדרינה, אני באמת שלא מבין מה נדבקת ל OP, זו סדרה מלאת פילרים שהסיפור שלה עף לפה ולשם כל כמה פרקים, אותי זה ממש עצבן. ראיתי עד פרק 70 וכבר התבאסתי מהסדרה הזו לגמרי. בהתחלה זה מצחיק, אחרי זה הבדיחות כבר נדושות.

MiniMizer - תגיד, מה קרה להומור שלך בזמן האחרון? הוא התחיל להיות צולע בצורה נוראית.

פורסם

התרבות היפנית שונה מאוד ממה שאנחנו רגילים, היחס שם לאנימות ומאנגות מאוד שונה מהיחס פה או במערב.

שם יש גם אנימות למבוגרים, אנימות בעלות תוכן יותר "עמוק" ו"כבד", אנימות עם מסר ומוסר השכל, ובארצנו כל דבר מצוייר ישר מקטלגים אותו לילדים קטנים בני 8.

למה נתפסתי לOP? כי לפי דעתי הסידרה הזאת משלבת בצורה הטובה ביותר אקשן וקומדיה, אין פרק שאני לא מתפוצץ מצחוק וזה מאוד חסר לי בבליץ' ונארוטו.

בליץ' בהתחלה התחיל כקומדיה היה מאוד מצחיק הפיל אותי לריצפה כל הזמן, ואז בארק של SS הסידרה נהייתה עם דגש גדול על אקשן ובלי קומדיה כמעט.

נארוטו גם אותו דבר, בחלק השני של המאנגה, כלומר בנארוטו-שיפודן, אין כמעט קומדיה בכלל, מי שקרא תמאנגה שם לב למגמה שהסידרה הפכה להיות יותר "אפלה" עם דגש על אקשן ובלי כמעט קומדיה, וזה מאוד חסר לי!

וואן פיס מצד שני שומרת על איזון בין קומדיה לאקשן לאורך כל הפרקים שלה, גם בפרקים של אקשן כבד יש עדיין קטע או שניים שיפילו אותי לריצפה, וזה אחד הדברים שלפי דעתי הופכים את הסידרה הזאת לכל כך ענקית.

נ.ב

(אני חושב שגם היפנים מסכימים איתי כי אם אני לא טועה המאנגה של וואן פיס נמכרת יותר מהמאנגות של נארוטו או בליץ')

פורסם

נרוטו שיפודן סדרה טובה, לפחות הוא לא ילד בן 12 יותר!

פורסם

מנדרינה, אל תשכח ש DBZ הייתה גם בתקופתה המאנגה+האנימה הנמכרת ביותר בעולם..... ::)

טוב, בכל מקרה, כל אחד והטעם שלו, שיהיה לך לבריאות P:

פורסם
  • מחבר

אני דווקא אוהב תרעיון שאפכו את נארוטו לסידרה יותר אפלה

גם ככה כבר הרבה זמן זה לא היה לא מצחיק ולא מרגש

ואם הסידרה תיהיה מלאה יותר באקשן ובבוגרות זה רק יעזור לה

פורסם

העיקר שישמרו את הסקסי נו ג'וטסו, נארוטו כמעט עשה את מה שהוא אמר שהוא פיתח אבל סאקורה הכלבה נתנה לו מכות

פורסם

מנדרינה, אל תשכח ש DBZ הייתה גם בתקופתה המאנגה+האנימה הנמכרת ביותר בעולם..... ::)

טוב, בכל מקרה, כל אחד והטעם שלו, שיהיה לך לבריאות P:

ואכן באותה תקופה היא הייתה הדבר הכי טוב שהיה בסביבה, לא סתם היא הייתה הכי נמכרת!

פורסם

Evangelion :x

פורסם

סליחה על השאלה שקצת לא במקום אבל במה זה קשור לתרבות ואקטואליה :s05:

פורסם
  • מחבר

זה סידרת טלוויזיה ככה שזה קשור יותר לתרבות מאשר לכללי

פורסם

סליחה על השאלה שקצת לא במקום אבל במה זה קשור לתרבות ואקטואליה :s05:

תרבות: מדובר בדיון על קטגוריה שלמה של סדרות.

אקטואליה: בני האדם חיו מספיק זמן בשביל לראות את סוף הפילרים של נארוטו.

פורסם

האם זה נכון שאבא של נארוטו הוא מנהיג האיקצקי?

ותגידו מתי היטאצי יחזור? משעמם בלעדיו :-\

פורסם

יש משהו שלא ידעתי עליו? מה זה בדיוק Naruto Shippuuden הזה? ראיתי NARUTO אבל כשהגיעו הפילרים זה נהיה משעמם יותר מדי אז הפסקתי. אבל מה זו הסדרה הזו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים