פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים טוב למי שיתחיל להגיד מה אתם רואים תסידרה סידרה לילדים וכו אז ביפנית הסידרה פשוט שונה והדיבוב וצינזור בגירסאות האנגליות והעבריות הורסים תסדרה בכל מקרה זה הדיון על הסידרה החדשה אני אישית מאוד אוהב תפרק השלישי ומחכה בקוצר רוח לרביעי
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים טוב למי שיתחיל להגיד מה אתם רואים תסידרה סידרה לילדים וכו אז ביפנית הסידרה פשוט שונה והדיבוב וצינזור בגירסאות האנגליות והעבריות הורסים תסדרה בכל מקרה זה הדיון על הסידרה החדשה אני אישית מאוד אוהב תפרק השלישי ומחכה בקוצר רוח לרביעי בהחלט סידרה מאוד יפה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אני בול מוריד את השלישינהניתי מאוד מהראשון והשני, סוף סוף נארוטו חזר!!! D:
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר השלישי יותר יפה מ1-2 כי אין תשטויות של האותיות חוץ מיזה אחרי השלישי אתה מת ליראות את 4
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים התאכזבתי. שלושתם היו משעממים מדי. אפילו הפילרים של בליץ' היו טובים יותר -___-
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים בתור אחד שקרא וממשיך לקרוא את המאנגה אהבתי מאוד את הפרקים... והפילרים של בליץ' טובים בניגוד לפילרים של נארוטו.. אבל עזבו אתכם, One Piece לוקח
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר ראיתי כמה פרקים של One Piece ואחרי החמישי באמת התחיל להיות מעניין הבעיה שיקח לי זמן להשלים את כל הפרקים וכרגע יש לי דברים אחרים לעשות בנוגע לפילרים של נארוטו -כן הם היו מסריחים אבל זהו נגמר והסידרה חזרה להיות מעניינת דרך אגב כמה פרקים יצאו לOne Piece ?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים יותר מדי.כרגע בסביבות ה 270.התחלתי לראות one pieceזה היה נחמד עד איפושהו בסביבות פרק 50 ומשהו, ואז קלטתי שזה חוזר על עצמו שוב, ושוב ושוב ושוב ושוב.........עד שזה נהיה משעמם בצורה מפחידה. פשוט הפסקתי לראות. חוץ מזה שהאנימציה והציורים שם לא מגרדים את הרמה של בליץ' או אנימות טובות אחרות.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים דווקא לא ממש נהניתי מפרק 3. אני כבר מת לראות את גאררה נלחם, ולראות את נגי (הכי אוהב אותו :)
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר אותי מעניין ליראות מה קורה אם אינוטה \השמן \והילד ברוס לי הזה (סורי אני לא זוכר תשמות טוב)
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים עד כמה שידוע לי יצאו עד היום 297 עם תרגום ל ONE PIECE, בכל מיקרה אני בפרק 297 אין מה לעשות זו סידרה ענקית, השילוב המושלם בין קומדיה לאקשן וליצירתיות, המאנגקה (הבחור שמצייר תמאנגה, כלומר הבחור שיצר תסדרה) פשוט בן אדם גאוני ויצירתי בטירוף! סגנון הציור גם ממש יפה אבל שונה מאוד משאר האנימות. הדמויות בוואן פיס הן משהו מיוחד, באמת, יש שם דמויות שמתאהבים בהן הרבה מעבר לכל דמות בנארוטו או בליץ'. כל דמות והרקע העשיר שלה. המלצה שלי תראו תסידרה הזאת, אל תתייאשו אם הפרקים הראשונים קצת משעממים וחלשים, הבטחה שלי הם ישתפרו בעתיד!! http://www.kaizoku-fansubs.com/ הקבוצה הזאת תרגמה בערך 210 פרקים, אם מישהו רוצה מעבר לפרקים האלה שישאיר לי הודעה בפרטי אני אחפש לו מעבר.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אל תנסה להציג את האנימה המקורים כלא ילדותית לעומת הדיבוב הישראלי..--האולפן שמצייר את 2 הסדרות (נארוטו ובליץ') מתחיל לחפף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.