עבור לתוכן

השאלה הכי מוזרה, הזויה ומופרכת. לכו לקראתי, פליז

Featured Replies

פורסם

כשיש בן אדם שבאמת דואג בקשר למשהו ואתה לא יכול לתת תשובה יותר טובה מ:אז כן אתה ילד.

קודם כל תיתן לבן-אדם תשובה אחרי זה תריץ צחוקים אם אתה רוצה ובכל זאת תזכור שזה בן-אדם מבוגר שלא בדיוק בראש שלך.

תגיד אתה ליצן ? זה אחד מהטרולים של הפורומים סטייל anisarsor, נראה לך באמת שבנאדם מבוגר ונורמלי יישאל שאלה כזאת בפורום מחשבים ???

פורסם

אם תסתכל על ההודעות שלה אתה תראה שהיא נרשמה כבר לפני יותר משנה והיו לה שני ת'רדים עניניים לחלוטין וזה הת'רד השלישי שלה.

אז כן, אני דיי בטוח שזה לא טרול בסגנון "אני סרסור", כי מישהו כזה לא היה מחכה יותר משנה בשביל זה.

פורסם

המממ בוא נראה, אני תופס את הבן שלי סורק את עצמו לדעת, מה אני עושה :

1. מדבר עם רופא עיניים\רופא משפחה כדי לשאול על הנזק האפשרי.

2. מדבר עם בני משפחה\חברים שמבינים קצת כדי לשאול מה הנזק האפשרי.

3. פותח תרד בפורום מחשבים(לא בפורום רפואה :nixweiss:) כדי לשאול על הנזק האפשרי.

וחוץ מזה:

אני מקווה שהוא לא מצא לו תחביב חדש. יאמר לזכותו, יצאו אחלה תמונות. אומנותיות משהו

היא בעצמה מבינה שאין מה לעשות, זה נושא מצחיק, אז תפסיק להיות כזה רציני.

פורסם

כל מה שאמרתי זה שתיתן תשובה רצינית ואז תתחיל להסתלבט אם בא לך, ואם תסתכל בכל העמוד הראשון אין תשובה אחת שלא נראית כאילו היא לקוחה מגנון.

פורסם

גנון גנון, אבל אף אחד מצוות חדשות עוד לא הגיב (מ-עכ-שיו !!!)

פורסם

אני זורק את זה לפורום כללי.

תמשיכו להספים שם עד שמישהו יקבל אזהרה.

פורסם

בכל אופן זה מעשה קונדס ...וצריך לקחת את זה בהומור

ילדים בגיל קטן מנסים דברים כאלה סתם מתוך סקרונות טהורה .

אין לפרש את זה כסטיה הוא משהו בנוסף.

בקשר לסיכון כאשר מדובר במעשה יחיד עם עניים פתוחות או סגורות יש כאן בעיה שלילד בגיל קטן בעפפים דקות יחסית

אומנם מדובר על נזק לתווך הקצר.

אבל כדי לשם לב ולא לעודד אותו מנסיונות כאלה אחרת יפרש את זה כדבר שמשמח את ההורים וינסה לעשות עוד ניסוי בגופו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות הענייניות. נכנסתי לפורום הזה כדי לדעת יותר על הטכנולוגיה שבה עובדים סורקים (מבחינת קרינה וכו'). אני מניחה שרופא לא יכול היה להגיד לי את זה.

אם הייתם אומרים לי משהו שהיה מעורר את חשדי, אז הייתי הולכת לרופא. אלה שלבים די הגיוניים. אם אני רוצה לדעת משהו על פעילותו של הסורק, אני אשאל את זה בפורום ציוד הקפי. או שאולי המוח שלי עובד בצורה אחרת.

בכל אופן, תודה רבה לכולם.

פורסם

פורום ציוד היקפי הוא פורום צרכני, כמו כל שאר האתר. 99.9% מהאנשים שפותחים בו ת'רד זקוקים למידע על מה לקנות, בתקציב ספציפי, איזה מוצר עדיף, ולמה.

הת'רד לא ענה לקריטריונים האלה, וזה גם היחס שהוא קיבל מצד המגיבים באתר, שהם לא בהכרח מהנדסים - אלא צרכנים נבונים (נבונים כשבא להם).

גם רופא לא יוכל לענות לך מכיוון שהוא לא יודע מה אורכי הגל שפולט הסורק. אם איזשהו רופא אמור לדעת - זה רק רופא עיניים.

למידע מדוייק על אורכי הגל של הפליטה שנפלטת, אני מציע שתחפשי במדריך המשתמש - או שתשלחי מייל ליצרן.

בכל אופן, כמו שראית, ציוד היקפי, דה פקטו, אינו המקום לתרדים כאלה. גם צורת ההתנסחות הכללית שלך בשאלה הראשונית, והכותרת הלא חוקית שנתת לתרד, משכו תגובות סתמיות ולא ענייניות, ולכן התרד הועבר לפורום כללי. שאלה כללית ולא קשורה = מיקום כללי באיזור המוגדר OFF TOPIC.

הדבר הטוב ביותר שאני יכול להמליץ לך, הוא לחפש בגוגל "HOW DO SCANNERS WORK", אולי אפילו בוויקי - וכמובן, לברר מהם אורכי הגל של האור שנפלט במוצר הספציפי שבביתך, ולשאול רופא עיניים האם אלו מסוכנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים