פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אני עומד לקנות מחשב עם ויסטה ואני רוצה להבין את ההבדלים.64 עובד יותר טוב, נכון?core 2 due תומך בו?צריך עוד רכיב חוץ מהמעבד שיתמוך?האם ייתכנו בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות בגלל שזה 64 bit?ויש לי שאלה נוספת: האם יש בעיה בחיבור של רשת ביתית כשבמחשב השני יש xp?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים 1. תלוי את מי שואלים. מנסיון של אנשים בפורום, גירסת ה-64 ביט יציבה מעט יותר.2. כן.3. לא - כל שאר הרכיבים במערכת תואמים למעבד גם כך.4. כן. אם יש לך תוכנה ספציפית שאתה זקוק לה, מומלץ שתבדוק תאימות ל-64 ביט לפני המעבר.בהצלחה.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים כאשר אומרים 64 ביט יציבה מעט יותר, למה הכוונה ? ויסטה פחות יציבה מ XP ? אם לא, אז במה בה לידי ביטוי היציבות ? (כי בפעם האחרונה שהתרסק לי או למישהו שאני מכיר ה XP זה היה רק לאחר התעללות רצינית).
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר 1. תלוי את מי שואלים. מנסיון של אנשים בפורום, גירסת ה-64 ביט יציבה מעט יותר.2. כן.3. לא - כל שאר הרכיבים במערכת תואמים למעבד גם כך.4. כן. אם יש לך תוכנה ספציפית שאתה זקוק לה, מומלץ שתבדוק תאימות ל-64 ביט לפני המעבר.בהצלחה.אין לי איזה תוכנה ספציפית...אבל תוכנות נפוצות כמו פלאש ופוטושופ או משחקים חדשים של ea יעבדו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.