עבור לתוכן

האור שמקדימה לא מופיע

Featured Replies

פורסם

היי אחריי שניקיתיי את המחשב והכול מהאבק באתיי להחזיר אותו ו הבעיה שלא הסתכלתיי על החוטים מי ומה רק הוצאתיי אותם והמחשב קצת ישן p3 זה לא בא עם חוברת קניניו אותו לפניי שנתיים ..אז אני מבקש אם יש לכם מושג בזה תתנו לי תמונה איך להרכיב את זה

פורסם

תסביר מה בדיוק פירקת..

פורסם
  • מחבר

פירקתיי את כל המחשב .. אבל נשארה לי הבעיה עם האור הזה שמקדימה שמראה לך אם המחשב קורא או לא עובד או לא אז זהו הכל עובד חוצ מאלוו (האורות)

הבנתה ?

פורסם

אז אתה לוקח את החוט שיוצא מהנורה שאתה רוצה ואז אתה מחבר אותו לשקע בלוח אם שכתוב לידו מה הוא עושה

למשל האור של הPOWER לשקע שכתוב לידו pwr

פורסם
  • מחבר

בל אני לא יכול לראות אין שום דבר שכתוב שם

פורסם

אז איך ידעת לאן לחבר את שאר הקבלים של הPOWER וה-RISET

פורסם

מה הדגם של הלוח <<< תחפש בגוגל או באתר היצרן של הלוח ותוריד קובץ pdf שמסביר

פורסם
  • מחבר

טוב .. אבל את כל זה לא חיברתיי .. רק את הכבל של ה power ניסיתי את הכל .. עד שהוא נדלק .. שנית המחשב קצת ישן קנינו אותו לפניי שנתיים .. ואין חוברת וכלום קנינו אותו מיד שניה .. וכל מה שאני ביקשתיי זו תמונה איך אתם עושים את כל המחשבים נכון אני חושב ששלי לא משהו אחר רק תמונה אם אפשר ...

יש לי שאלה .. אם אנחנו פעם מחברים כבל פה וכבל שם וזה לא נכון .. יקרה משהו למחשב ????

פורסם

אחי הכבלים של האורות בד"כ (לפחות אצלי ובעוד כמה לוחות אם שראיתי) אמורים להיות צמודים אחד לשני.

ולא , לא יקרה כלום למחשב שלך אם מדובר בכבלים הללו. חוץ מזה קשה למצוא כבלים בלוח אם שיכנסו למקום אחר שלא "שייך" להם.

יש פה לינק לתמונה של לוח אם מקווה שעזרתי:

http://www.pc-mob.com/images/P3810E.JPG

פורסם
  • מחבר

תודה על המאמצ .. אבל אני צריך לדעת איפה לשים את הכבלים של האור הקדמיי .. ולא תמונה של לוח אם בלי כלום ...

פורסם

מה הדגם של הלוח <<< תחפש בגוגל או באתר היצרן של הלוח ותוריד קובץ pdf שמסביר

כפי שכבר אמרו לך, חפש את הדגם בגוגל, סביר שתמצה שם גם הסבר לגבי החיבורים :xyxthumbs:

פורסם

תשיג איזה תוכנה כמו סנדרה או אוורסט או משהו ותביא את הדגם של הלוח אם

פורסם

תראה בחור ברוב הפעמים כמעט בכולם רשום גם על הלוח וגם על החוטים 3 אותיות באנגלית כמו למשל PWR שזה POWER וכדומה תבדוק לפי זה זה לא סרט

פורסם

אם הייתי אצלו מזמן הייתי מסדר לו את זה

פורסם

שמע אח שלי החיבורים בדרך כלל נמצאים בצד הימיני התחתון הכי קרוב לחוטים של הלדים הקדמיים.

יש שם כמה חיבורים (power,hhd,led וכו') והמיקום שלהם משתנה בין לוח אם ללוח אם אבל אתה יכול לנסות את כולם עד

שתימצא את המתאים (זה לא יהרוס כלום....)

מקווה שעזרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים