פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים חסר סגנונות... אני אוהב אינדי... וגם סקא...אההה ופאנק רוק (NOFX, ANTO HEROS וכאלה) לא כל הSUM41 והBLIBK המעפנים האלה
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים רוק, פאנק, מטאל, פסיכודלי, טראנסים, מוזיקה שקטה, ראפ... או בקיצור הכל חוץ מהזבל שנקרא "דיכאון"
פורסם 2007 באפריל 318 שנים וואוו.... ממש לא עונה לסקראני שומע ה-כ-להמון אלקטרוני המון(רק דברים טובים) למשל:טכנו על כל סוגיו (דטרויט,מינימל,טכנו עדכני יותר וכל החרא הזה) טראנס(בעיקר פינלנד למשוגעים שפה,לא מסוגל לשמוע דארק ופולאון...גועל נפש ) האוס (מינימל,דיפ,טק, אלקטרו,פרוגרסיב,וכל מה שטוב) ברייק ביט,דראם אנד בייס ג'אנגל,איידיאם ועוד ועוד ועודדדד......אמממ רוק גם (פסיכדלי,פרוגרסיב,או סתם להיטים וכאלה) מוזיקה ישראלית... שנות התשעים...שירי חורף כאלה חח וכדומהההיפ הופ ישן ופה ושם גם אפשר לתפוס אותי שומע זוהר ארגוב או יציאות כאלה חח(ארדקור מזרחית aka עופר לוי חח חופשי)music is the answer ללא ספק...חג שמח
פורסם 2007 באפריל 318 שנים ראפ אבל רק שניים:טופאקסנופ דוגכל ה 50 סנט וכל שאר הזבל שבדרך כלל משדרים ברדיו אני שונא...שונא מאד - הם סתם עושים פוזות..
פורסם 2007 באפריל 318 שנים רוק גוטי... Within Temptation :xyxthumbs: וגם ישראלי ופופ וכל זה אבל לא דיכאון
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אני הכי אוהבת Oi! שזה דומה לפאנק אבל שונה. חוצמזה, אני שומעת גם מטאל, ראגיי, רוק ו-Ska. אני גם מודה שאני אוהבת פופ צ'יזי של שנות ה-80.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים הרבה דברים ,בעיקר נויז רוק , noise , drone גראנץ' , פוסט פאנק , גואה טראנס , אינדראסטיאל , דום , פולק נויז , סטונר , סלאדג'.דברים כאלו ,http://www.miklataklitim.com/music/sotr/Liettterschpich-quasi/Liettterschpich-02-Monkey_Gone_to_Heaven.mp3
פורסם 2007 באפריל 318 שנים פסיכודאלי,DarkPsy,Trance,ראפ,היפ-הופ,R&B, התחלתי לשמוע קצת HARDCORE ברכב וזהו תאמת.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים וואו יותר מידי מטאליסטים אני שומע ראפ והיפ הופ, רוק (קצת רוק כבד), אופרה (אמה שפלין) וזהו בעיקרון הרוב זה ראפ והיפ הופ (2pac, wu tang clan, new age rap\hip hop)
פורסם 2007 באפריל 318 שנים תחתמו למען Dream Theater להופעה בארץ:http://eventful.com/demand/D0-001-000149879-7
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אני הכי אוהבת Oi! שזה דומה לפאנק אבל שונה. חוצמזה, אני שומעת גם מטאל, ראגיי, רוק ו-Ska. אני גם מודה שאני אוהבת פופ צ'יזי של שנות ה-80.גם אני ;Dוחשבתי שאני היחידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.