פורסם 2007 באפריל 318 שנים בזמן האחרון אני שומע המון אינדי.חוץ מאינדי אני שומע פרוגרסיב רוק\מטאל, קצת מוזיקה אלקטרונית ושאר סוגי המטאל.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים תחתמו למען Dream Theater להופעה בארץ: http://eventful.com/demand/D0-001-000149879-7 יאללה אנשים לחתום !!!!! :yelclap:
פורסם 2007 באפריל 318 שנים תחתמו למען Dream Theater להופעה בארץ:יש להם הופעות טובות מאוד בלייב.אבל זה מכיוון שהם מקליטים ומוכרים אותם על דיסקים, לפחות ממה שראיתי.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים כעיקרון אני שומע כל מה שנשמע טוב עכשיו מנגן לי באוזן world hold on כן הוא ישן אבל אני אוהב אותו! .
פורסם 2007 באפריל 318 שנים זה עם השריקות ???אויייי איך שנאתי את זה, זה היה לאיזה תקופה באופנה, זה כל כך מעצבןןןןן!!!
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אתם שומעיפ שירים של ילדות...מה זה מטאל? חרא של מוזיקה!אני שומע רק דברים טובים:הפיגמות פוקימות (השיר של הסרט "שובו של מיוטו"הכי יפה אחרי זה פוקימון למתקדמים [עונה 5 אם אני לא טוועה)כוכב נולדיוגי הוהמומיניםפינוקיו(RULZZZZZZ)אלה שירים! פחחח' מטאל
פורסם 2007 באפריל 318 שנים למה רק "רוק כבד"? מה עם סתם רוק איכותי בלי בסים כבדים? ובתכלס גם שכחת ג'אז, אפילו אם רק 2-3 אנשים היו מצביעים לזה
פורסם 2007 באפריל 318 שנים ^^^איפה המטאל בכל החרא שציינת? למען השם, די להיות וואנאבי מטאלהדס. לא, נו מטאליסטים שלי, וגם ת'ראשרס, אתם לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.