עבור לתוכן

המלחמה האחרונה - סרט מדהים לגבי עתיד העם היהודי בארץ - חובה לראות!

Featured Replies

פורסם

בקיצור הכל בלוף

:imwithstupid:

what a load of crap that movie was, couldn't even sit pass the 12 minute marker.

just a whole lot of religious propaganda.

• תגובות 57
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה קשור לדת?

אין טעם לראות זה בולשיט ושטיפת מוח של אנשים פרימיטיבים.

פורסם

בלי שום קשר למה שאתם אומרים, שטיפת מוח וכולי... המאורעות שקרו משנת 2000 הם בהחלט מעוררים תמיהה ובמיוחד לאור התעצמות האיסלאם והנתק הרגשי שחווה האנושות.

פורסם

סרט שטיפת מוח טיפוסי.

חבל שמפיצים דבר כזה באינטרנט.

פורסם

הנה בדיחה על K. MACHINE:

K.MACHINE לא האמין מימיו באלוהים, לא מזמן עבר לתל אביב וקנה אוטו אך חניה התקשה למצוא, עברו 10 דקות, 20 דקות, 30 דקות, אחרי 40 דקות אמר בליבו:"אלוהים, אם אתה שומע אותי אני יודע שמעולם לא קראתי לך , אבל אם הפעם תמצא לי חניה אני אתחיל להאמין בך עד סוף ימיי", בדיוק שחשב את זה יצא מכונית והתפנה לו מקום חניה, מיד אמר בליבו:"לא צריך כבר אלוהים, הסתדרתי."

פורסם
  • מחבר

זה קשור לדת?

אין טעם לראות זה בולשיט ושטיפת מוח של אנשים פרימיטיבים.

אל תהיה אנטי כי זה קשור לדת

תהיה אובייקטיבי - תנסה,תראה

היהדות זה עולם שלם שאולי אתה לא מכיר

חבל שמפיצים דבר כזה באינטרנט.

ובצמתים...

פורסם

ג'אקו תאמין לי שאף אחד לא פה אנטי

כולם רוצים לדעת את האמת ומנסים להיות בראש פתוח

אבל זה לא זה אחי

הכל של מבוסס על השערות שבכלל אין להם קשר למציאות

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להיות ספציפי?

כי האמת כל מה שנאמר בסרט נראה קולע בול והגיוני

פורסם

הנה בדיחה על K. MACHINE:

K.MACHINE לא האמין מימיו באלוהים, לא מזמן עבר לתל אביב וקנה אוטו אך חניה התקשה למצוא, עברו 10 דקות, 20 דקות, 30 דקות, אחרי 40 דקות אמר בליבו:"אלוהים, אם אתה שומע אותי אני יודע שמעולם לא קראתי לך , אבל אם הפעם תמצא לי חניה אני אתחיל להאמין בך עד סוף ימיי", בדיוק שחשב את זה יצא מכונית והתפנה לו מקום חניה, מיד אמר בליבו:"לא צריך כבר אלוהים, הסתדרתי."

אני מניח שאתה עוד זוכר אותי מימי אשכול הדת הקודם=]

;)

פורסם

היה איזה קטע שהוא הקריא איזה פסוק והשווא את זה לאחמנג'ידד הזה

תפתח תתנך תקרא כל פרק שאתה רוצה ותראה איך אתה מתאים אותו למצב של היום

הרי כל ההיסטוריה של העם היהודי הוא אובססיבי לארץ ישראל

וכל ההיסטוריה של המוסלמים זה לרדוף אחרינו ולהעיף אותנו מפה מלפני 5000 שנה עד היום

ובתנך כל פרק עוסק בזה שהעם היהודי חטה לה' ואם לא נחזור בתשובה אז יהרגו אותנו אוטוטו

אני זוכר שבראש השנה של 2006 בן דוד שלי הדתי אמר לי שהרב שלו אמר שה2006 תיהיה שנה של אסונות בעולם כי הייתה רעידת אדמה קלה בישראל בראש השנה דווקא

ושנת 2006 הייתה אחת השנות הקלות מבין השנים של העשור האחרון מבחינת אסונות בעולם.

פורסם

היה איזה קטע שהוא הקריא איזה פסוק והשווא את זה לאחמנג'ידד הזה

תפתח תתנך תקרא כל פרק שאתה רוצה ותראה איך אתה מתאים אותו למצב של היום

הרי כל ההיסטוריה של העם היהודי הוא אובססיבי לארץ ישראל

וכל ההיסטוריה של המוסלמים זה לרדוף אחרינו ולהעיף אותנו מפה מלפני 5000 שנה עד היום

ובתנך כל פרק עוסק בזה שהעם היהודי חטה לה' ואם לא נחזור בתשובה אז יהרגו אותנו אוטוטו

אני זוכר שבראש השנה של 2006 בן דוד שלי הדתי אמר לי שהרב שלו אמר שה2006 תיהיה שנה של אסונות בעולם כי הייתה רעידת אדמה קלה בישראל בראש השנה דווקא

ושנת 2006 הייתה אחת השנות הקלות מבין השנים של העשור האחרון מבחינת אסונות בעולם.

אחי אתה חי בסרט האיסלם בכל תקופת הגלות היה טוב ליהודים הרדיפות שהם סבלו היו יחסית מאוד קלות הם עסקו במסחר כי כידוע למוסלמים עסור לעסוק בהלואות ולכן היו במצב כלכלי טוב

פורסם

רועיקוש, האיסלאם מעולם לא רדף את היהודים בגלות, אבל לא גילה יחס אוהד במיוחד כלפי היהודים במזה"ת (וגם אז זה לא הגיע לכדי רדיפות, אלא יותר ליריבות פוליטית או מריבות בין שבטים ערביים עם עיירות יהודיות. האמת שברוב המקרים זה אפילו לא היה קשור לדת, אלא בעיקר סכסוכים פוליטיים). הדבר הגרוע ביותר שקרה ליהודים אי פעם זו הדת הנוצרית.

והאסלאם בקושי קיים 1500 שנה, איך לעזאזל הגעת ל 5000?? היהדות לא קיימת 5000 שנה.

פורסם

היהדות קיימת 5500 שנה תבדוק

פורסם

הא?? אברהם אבינו נולד אחרי שנת 2000 לפנה"ס, וזה מאושר עפ"י ההלכה היהודית וע"פי ממצאים ארכאולוגיים שתומכים (אבל לא מוכיחים חד משמעית) בקיומו של אברהם.

פורסם

ראיתי את כל הסרט... אנשים שאומרים שדת זה שטויות להפך צריכים לראות הסברים של כל הצדדים (ולהפך)...

טוב ראיתי את זה ... הם משתמשים בטכניקות "מלוכלכות" מסויימות כדי להביע את הרעיון הכללי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים