עבור לתוכן

האם אפשר להריץ IE6+IE7 ביחד?

Featured Replies

פורסם

האם אפשר להריץ את שני הדפדפנים הנ"ל במקביל על אותה מכונה?

(בלי להשתמש בשום סוג של מכונה וירטואלית)

פורסם

לא חושב.

אני חושב ש-IE7 מותקן על ה-IE6.

פורסם
  • מחבר

רק רציתי להוסיף על ארבעת האפשריות הנ"ל עוד שתי אופציות:

1. ליצור Instants של מכונה עם IE7 ולהריץ (לנגן) אותו עם VmPalyer (אני חושב שזה גם מוצר חינמני מבית Vmware)

2. להשתמש בטכנולוגיה שפיתחה חברת Softgrid (שבינתיים Microsoft רכשה) שמציעה פלטפורמה וירטואלית שאפשר להריץ עליה במקביל כל אפליקציה, למשל IE5.5,IE6,IE7 וכו'...

הבעייה היא שהטכנולוגיה הזו מבסוסת Active Directory כך שמי שלא נמצא ב Domain לא יכול להשתמש בה...

בתכלס מלבד הפתרון של Softgrid לא מצאתי שום דרך להריץ על אותה מכונה את שתי הגירסאות המלאות של הדפדפנים במקביל...

פורסם

רק רציתי להוסיף על ארבעת האפשריות הנ"ל עוד שתי אופציות:

1. ליצור Instants של מכונה עם IE7 ולהריץ (לנגן) אותו עם VmPalyer (אני חושב שזה גם מוצר חינמני מבית Vmware)

2. להשתמש בטכנולוגיה שפיתחה חברת Softgrid (שבינתיים Microsoft רכשה) שמציעה פלטפורמה וירטואלית שאפשר להריץ עליה במקביל כל אפליקציה, למשל IE5.5,IE6,IE7 וכו'...

הבעייה היא שהטכנולוגיה הזו מבסוסת Active Directory כך שמי שלא נמצא ב Domain לא יכול להשתמש בה...

בתכלס מלבד הפתרון של Softgrid לא מצאתי שום דרך להריץ על אותה מכונה את שתי הגירסאות המלאות של הדפדפנים במקביל...

תכנס לקישור שנתתי יש שמה אפשרות כזאת

אבל כל הכבוד על זה שהוספת את הדברים הנ"ל :xyxthumbs:

יש לי שאלה אליך מה הכוונה שלך באפשרות מספר אחת ? איך בדיוק עושים את זה ?

פורסם

טכנית זה אפשרי, אני ניסיתי לאלתר עם זה ו IE6 הפסיק לעבוד עד שעשיתי עוד כמה אילתורים (שאני כבר לא זוכר מה הם). אולי אם עובדים 1:1 עם מדריכים זה יהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר
ליצור Instants של מכונה עם IE7 ולהריץ (לנגן) אותו עם VmPalyer (אני חושב שזה גם מוצר חינמני מבית

אפשר להכין מכונה וירטואלית רגילה עם VmWare (גל גירסא תהיה בסדר)....

על המכונה הזו כמובן מתקינים את כל התוכנות שרוצים ומקנפגים את סביבת העבודה.

על מחשב אחר מתקינים VmPlayer (כי VmPlayer ו VmWare Workstation לא יכולים לרוץ על אותו מחשב) ומעתיקים אליו את קבצי ה:

VMDK ו VMX של המכונה שקינפגנו.

פותחים את קובת ה VMDK עם ה- VmPlayer ןמריצים את המכונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים