פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים בונא היא נדפקה לגמרי.http://edition.cnn.com/2007/SHOWBIZ/Music/02/17/britney.bald.ap/index.html
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים באמת מה קורה? פעם היא היתה זמרת נורמלית כמו כל האחריםהיום היא משוגעתנראה לי היא לוקחת סמים או משהו
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר בונא אתה קולט שיש לה שני ילדים קטנים?היא נדפקה לגמרי.יש כתבה בCNN על זה שהיא מאבדת את השפיות שלה לאט לאט... היא נוהגת באוטו כשהיא מחזיקה את התינוק שלה על הברכיים... מחזיקה את התינוק ביד אחד וכמעט מפילה אותו על הראש...משתרללת עם פאריס הילטון...יוצאת כל יום ומשתכרת...היא מודל חיקוי להמון ילדות קטנות בארה"ב ובכל העולם... איזו מן אמא היא? מה זה צריך להיות?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים כן ראיתי את התמונות שלה כשהיא שיכורה בלי תחתונים עם פאריס הילטוןמחר בעיתון: בריטני ספירס מחזיקה את התינוק בשני אצבעות מחוץ למרפסת ומראה לכולם
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים היא צרכה להתמודד עם הלחץ התקשורתי האדיר ועם כל חיי הפלסטיק ההוליוודים האלו. החיים שלה פתטיים כמעט כמו החיים של אנה ניקול סמית'. החיים שלה כ"כ ריקיניים בגלל כל התדמית המזויפת והטראשית הזאת של הוליווד, שהיא מנסה בכוח למצוא איזה משמעות אחרת - הקבלה, התשכרויות, קרחת... לא מקנא בה
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים דבר ראשון- למי איכפת באמת? דבר שני- במקרה ראיתי היום בסוף העיתון תמונה שלה עם הקרחת ובאותו רגע הרגשתי בחילה עצומה תוך כדי ארוחת הבוקר
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים Who gives a fuck? כל דבר שהיא עושה לא משפיע על שום דבר ועל אף אחד בעל חשיבות."אפילו" בעולם האומנותי היא חרא "אומנית" שלא משפיעה על אף אחד ולא עושה כלום, באמת שאני לא מבין למה כלי התקשורת ממשיכים לפרסם את מעלליה, צריך לתת לה מוות תקשורותי מהיר וחד.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אני בחיים לא אבין איך סלבריטיז נשארים בכותרות גם אחרי שנים של חוסר פעילות
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים טוב אחרי התמונות שלה בלי תחתונים במכונית של פאריס הילטון, הכל יכול להיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.