עבור לתוכן

יש לי בעיה עם העברית כשאני כותב זה מראה לי ???????, בבקשה עזרה זה בעיה מעצבנת

Featured Replies

פורסם

בעיה היא כשאני כותב באינטרנט לדוגמא בגוגל זה מראה לי ???????ג?ג?? כשאני כותב בעיברית

אבל בתוכנות כמו איסיקיו זה כותב לי עיברית רגיל

ואני משתמש באקספלורר 6

כתבתי את ההודעה במסך טקסט והעתקתי אותה

אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי זה יהיה נהדר

תודה מראש

פורסם

לא יכול להיות בעיה בENCODING?

כפתור ימני בחלון אקספלורר - לבחור ENCODING ולשנות לעברית?

פורסם

הייתי בטוח שאני היחיד שזה קרה לו.

בכל מקרה , לפני כשבוע כשנכנסתי לאיזה אתר שהיה בו כיתוב באיזה שפה שהיא לא עברית או אנגלית (נראה לי שזה היה איזה אתר איטלקי או משהו),

אז פתאום מאותו הרגע והלאה , כל פעם שכתבתי בעברית באקספלורר זה כתב לי ריבועים או אותיות בעברית אבל שלא מתאימות למקלדת.

חשבתי שזה משהו רגעי וניסיתי לאתחל, זה לא עזר , ניסיתי לשחק עם ה- encoding וגם זה לא עזר , ניסיתי להוריד את השפה העברית ולהתקין מחדש וגם זה לא עזר. (יש לציין שכל הבעיה הייתה רק באקספלורר והוא היה בגרסה 7 המעודכנת).

לבסוף ניסיתי גם להסיר את האקספלורר ולהתקינו מחדש, וגם זה לא עזר הוא עדיין המשיך עם הבעיה.

אחרי חיפוש ממושך באינטרנט, לא מצאתי רמזים לבעיה ולבסוף החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה (האמת שאני ממילא תכננתי להתקין מחדש ופשוט נאלצתי להקדים את זה לעכשיו).

לפי דעתי זה איזה באג באקספלורר 7.

אני ממליץ לרוב האנשים לעבור להשתמש בפיירפוקס אם אתם צריכים תמיכה בעברית בגלישה שלכם.(אני מתכוון כמובן לכל מי שנתקל בבעיה זו כבר).

פורסם
  • מחבר

אבל הבעיה שזה עושה לי גם באקספלורר 6

פורסם

מה רע בפיירפוקס?

פורסם

זה בעיה של SPYWARE

תוריד WEBROOT SPY SWEEPER

או SPYWARE DOCTOR

פורסם

לי לא עזר

ad-aware 1.6

Window Washer

פורסם

אם יש לך google toolbar תסיר אותו.

אם יש לך XP SP 2, אז אמור להיות תפריט של Manage addons תחת Tools אם אני זוכר, נסה לבטל אותם ולראות אם זה משפיע.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את מה שאמרת לי וזה לא עזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים