עבור לתוכן

תעלולי י"ב

Featured Replies

פורסם

אל תהיה אידיוט.

במדינה רגועה זה היה יכול להיות מצחיק, אבל בישראל- מאבטח מהסביבה עלול לבוא לשלוף אקדח ולירות בכם.

• תגובות 162
  • צפיות 19k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תהיה אידיוט.

במדינה רגועה זה היה יכול להיות מצחיק, אבל בישראל- מאבטח מהסביבה עלול לבוא לשלוף אקדח ולירות בכם.

ואז זה יהיה כל כך מצחיק ROFLMAO

אופן אני אומר לך אני אפול לרצפה חחחחחח דאממ אם זה יהיה בחדשות זה יהיה גדול!!! :lol: :lol: :lol:

פורסם

כן בחדשות... על המעצר של השומר שבטעות ירה על אחד מכם ופצה אותו קשות.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

NOT.

And you are..... ערס nuber two.

Anyone else?

ואתה yo yo לא ערס yo yo שונא ערסים...וואלה איזה גברררררר!!!111

המשאית עם המדליות בדרך אליך

(ואגב גם אני שונא רק שאני לא מתלהב מזה)

פורסם

חשבנו על זה, ולכן אנחנו נחטוף תכיתה נחזיק בה כמה דקות ואז נתפרק מנשק, ונסיר תמסכות, לא נהיה כאלה דבילים שיחזקו בה שעות עד שיגעו כוחות פריצה שיכנסו על רטוב וירו בכול דבר שזז.

פורסם

למה לא? תנסו את זה.

תורידו תמסכות רק כשתגיע המשטרה...

פורסם

חשבנו על זה, ולכן אנחנו נחטוף תכיתה נחזיק בה כמה דקות ואז נתפרק מנשק, ונסיר תמסכות, לא נהיה כאלה דבילים שיחזקו בה שעות עד שיגעו כוחות פריצה שיכנסו על רטוב וירו בכול דבר שזז.

ואז "רק" יעיפו אותכם מבי"ס וישללו לכם את הזכות למבחני בגרות אינטרניים.

פורסם

על מתיחה יעיפו אותנו מבית ספר ? 8 אנשים ? זה עוד אפשרי, אבל אי אפשר לשלול למישהו את הזכיות לבחינת בגרות פנימית מבית ספר אחר.

פורסם

אפשרי, בהנחה שזה יגיע למשרד החינוך, ואני סבור שאכן יגיע.

למה בכלל לנסות דבר כה מטופש? אל תעשה את זה וזהו :x

ד"א bbgun לא כל כך חוקי לכן, במקומך, לא הייתי רוצה שהמשטרה תגיע לאיזור.

פורסם

הרגע התקשר אלי אחד השותפים לפשע, ואמר לי שהיה על זה משהו בחדשות 10 ? חיפשתי באתר שלהם, ואין להם כמו בקשת שיש אפשרות לראות כתבות ישנות, מישהו ראה ומוכן לספר בקצרה?

פורסם

הרגע התקשר אלי אחד השותפים לפשע, ואמר לי שהיה על זה משהו בחדשות 10 ? חיפשתי באתר שלהם, ואין להם כמו בקשת שיש אפשרות לראות כתבות ישנות, מישהו ראה ומוכן לספר בקצרה?

אלו אתם? אתה מב"ש? :silly:

פורסם

השאלה מה היכולת ..

כאילו מה האמצעים..

נגיד המחזור של אחי היה להם מפתחות לבית ספר הם באו בלילה בנו חומה בין 2 המבנים משהו קטן כזה..

בתוך הבנין שלהם הם עשו בריכה עם דגים (בנו עם לבנים את המבנה ש הבריכה שמו ניילון ענק כזה ומילאו במים ושמו דגים..)

לקחו כיתה אחת הכניסו אליה את כל הצמחים מכל הבית ספר ושיחררו שם שרקנים ארנבים כל מני שטויות שהם קנו ( עשו פינת חיי)

ממממממממממממ יש עוד מלא דברים שלא עולים לי..

אבל אנחנו כנראה נעשה דבר כזה.. נהפוך את כל הכיתות ונעביר את הלוח או נוציא את כל השולחנות והכיסאות מהבית ספר ונבנה את השם של המחזור שלנו בענק

אה עשינו פעם אחת שביתה בשיכבה שלי.. בא הרכז צעק על כמה ילדים וכולם נכנסו נשארנו בערך 15 בחוץ באנו נכנסנו לכיתה וחטפנו ילדים אבל היינו בלי מסכות..

נכנסנו בפעם הראשונה ולקחנו אחד המורה נבהלה מאוד.. בפעם השניה נכנסנו וחטפנו איזה 2-3 לא זוכר כבר..

היה כל כך מצחיק.....

יש לנו ספרנית פחדנית אנחנו מתכננים להיכנס אליה עם מסכות ולחטוף ספרים ולהשאיר דרישה לכופר ואז יום אחרי זה להחזיר את הספרים..

חח זה מאוד מתוכנן כמו לנתק את הטלפון של הסיפריה 2 חברים שישבו שם עוד לפני ויצלמו כל מני שטויות כאלה

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

קרוע!

"לא נאשר התנהגות לא נורמטיבית"

רק בגלל זה צריך לעשות גל של כאלה חטיפות, ואז זה יהיה בסדר :silly: :silly: :silly:

פשוט ענק, אני חייב לארגן משהו גם :lol:

פורסם

אני לומד במקיף הזה(מקיף ג' באר שבע),אני כתה ט',ולא ידעתי על זה כלום עד שזה היה בחדשות 10 אתמול...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים