עבור לתוכן

תעלולי י"ב

Featured Replies

פורסם

אני נזכר באיזה סיפור

התבקשתי לתקן כמה כסאות ( :pissed: )

כמובן שלא נענתי לדרישה, ולכן המורה הגיע לשיעור, התיישב על הכיסא, והתהפך (ועד היום אנחנו לא מבינים איך הפאה לא עפה לא מהראש)

לאחר מכן, שהדרישה לוותה באיום, תיקנתי

אך את הברגים שמתי במקומות הלא נכונים

בשיעור הבא, נכנס מורה אחר, והוא קיבל כמה "דקירות\עקצוצים" ;D

לפחות לא יבקשו ממני יותר לתקן כסאות..

חחח אין לבית ספר אב בית?

• תגובות 162
  • צפיות 19k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יב שלנו לפני כמה שנים שמו פסל ענקייייייי של המנהלת של בית הספר בכיכר שמול הבית ספר. זה היה ממש מצחיק (עידן אתה זוכר את זה?)

לא :x

אבל לפני כמה שנים (נראה לי 3)

שכבת יב' פיצצה את הבה"יס בתרנגולות...

פורסם

הנה משהו מכיתה יוד,

המלצה: אל תנסו להעיף שולחן מקומה 5 בבית ספר

פורסם

אין לנו קומה 5 :silly:

סה"כ 2 קומות xD

יש לנו כ1100-1200 תלמידים בבית ספר (שש שנתי)

פורסם

שלנו בדיוק אותו הדבר...^

למה אני לא זוכר את הקטע עם התרנגולות?

פורסם

אצלנו רק תיכון(3 שנים) - 1500 תלמידים...

פורסם

גם אני שונא מורים וגם אני שונא בית ספר אבל אני לא ישרוף למורה את האוטו..

א.

אני לא מוחנך לעשות דברים כאלה

ב.

מהסיבה שאם יתפסו אותי

אני לא מתאר את עצמי עושה דבר כזה.

בנוסף חשבתי שבארץ לא עושים דברים כאלה בסיום הבית ספר :S

אני סיימתי בית ספר בארה"ב ומה שעושים שם זה ממש כלום..

היה משחק פוטבול של הי"בניקים נג הי"אניקים של בנות אז בכמה ימים לפני זה כותבים על מכוניות של ילדים מלא שטויות אבל לא ציפיתי לדברים כאלה בארץ :)

וDiabloTX אני שוב כותב את ההודעה ושלך ואני מת מצחוק!!

זה ענק

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol::D

חחח אתה לא מבין איך הפנמתי את הצחוק, לא יכלתי עם זה יצאו לי דמעות כבר, מזל שלא ראו כי היתי ראשון בשורה...

פורסם

חבר שלי השתין בסוף שנה שעברה מעץ בבית ספר ותפסו אותו ... השהו אותו בטענה שהוא השתין על הדגל שלייד העץ ..

מממ...אנחנו מרבים לעשות מלחמות מים בפורים ובתחילת הקיץ זה ממש כיף.

פורסם

אנחנו פעם שמנו דג שרוף בתוך המזגן של כל הכיתות ובחדר של המנהל שמנו ציקלון B (אבא של חבר שלי מדען) הוא בסוף לא פתח את המזגן אז החלטנו לעשות משהו אחר

לקחנו מטוס (אבא של אחד הילדים טייס) וריססנו דלק על כל בית ספר ורצינו להצית אותו אבל שכחנו את הגפרורים בבית

אז החלטנו להסתפק בהבערת העצים בכל בית הספר (אבא של חבר שלי פירומן) + השחטת אולם הספורט וציור גראפיטי של הסמל הנאצי, אנרכיה וכולה.....

אחר כך היה משעמם אז החלטנו לבנות 20 חומות בבית הספר ולשים את המורים בתוך, לכל ילד נתנו 2 רימונים (אחד עשן ואחד אמיתי) ונתנו להם לזרוק את הרימונים לתוך המעגל (מי שלא רצה ירינו בו עם קלצ'ניקוב כי אבא של אחד הילדים שוטר)

בסוף לסיכום שמנו בננה בתוך המנוע של האוטו של כל המורים שנשארו בחיים (אבא של ילד אחד חקלאי) והם התפוצצו אחד אחרי השני... היה גדול.......

ובשביל היופי העלנו את הגופות עם מנוף למגדלי השלום וסימנו איתם את סמל הנאצים (אבא של אחד הילדים פועל בניין)

דרך אגב אנחנו לא ערסים זה היה בשביל הדאחקות :cool2: :cool2: :cool2:

חחחחח איזה דימיון :silly:

פורסם

אממממממממממ...פתחנו מטף על מורה אחת באמצע שיעור ואחרי זה היא נחנקה והתפטרה מביצפר :x חחחחח

פורסם
:o זה רשע מאוד!!
פורסם

אממממממממממ...פתחנו מטף על מורה אחת באמצע שיעור ואחרי זה היא נחנקה והתפטרה מביצפר :x חחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

NOT.

And you are..... ערס nuber two.

Anyone else?

פורסם

היה לנו פעם כיתת קרקע אז קשרתי חוט עם חזיז שחור צמוד לנייר של קופסת גפרורים (זה שעושה את הניצוץ)

אז המורה ללשון כהרגלה הוציע אותי אז משכתי בחוט זה היה מין פרנציפ שאם המורה המפגרת תוציא אותי היא תשלם בחצי שעה של אי שמיע ושיעור חופשי :silly:

זה אחד הלא חוקים שעשיתי עשיתי עוד הרבה אבל לעיתים רחוקות בעיקר בחטיבה

פורסם

חח, אני וחברים הולכים כנראה להתחפש למחבלים השנה, ולחטוף כיתה,

6 אנשים, לבושים בשחור עם רובי bbgun שנראים אמייתים, זורקים נפץ בחוץ שיבהיל את כולם, ואז רימוני עשן לתוך הכיתה, ונכנסים, צורחים בערבית ומשתלטים על הכיתה D:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים