עבור לתוכן

תעלולי י"ב

Featured Replies

פורסם

אנחנו פעם שמנו דג שרוף בתוך המזגן של כל הכיתות ובחדר של המנהל שמנו ציקלון B (אבא של חבר שלי מדען) הוא בסוף לא פתח את המזגן אז החלטנו לעשות משהו אחר

לקחנו מטוס (אבא של אחד הילדים טייס) וריססנו דלק על כל בית ספר ורצינו להצית אותו אבל שכחנו את הגפרורים בבית

אז החלטנו להסתפק בהבערת העצים בכל בית הספר (אבא של חבר שלי פירומן) + השחטת אולם הספורט וציור גראפיטי של הסמל הנאצי, אנרכיה וכולה.....

אחר כך היה משעמם אז החלטנו לבנות 20 חומות בבית הספר ולשים את המורים בתוך, לכל ילד נתנו 2 רימונים (אחד עשן ואחד אמיתי) ונתנו להם לזרוק את הרימונים לתוך המעגל (מי שלא רצה ירינו בו עם קלצ'ניקוב כי אבא של אחד הילדים שוטר)

בסוף לסיכום שמנו בננה בתוך המנוע של האוטו של כל המורים שנשארו בחיים (אבא של ילד אחד חקלאי) והם התפוצצו אחד אחרי השני... היה גדול.......

ובשביל היופי העלנו את הגופות עם מנוף למגדלי השלום וסימנו איתם את סמל הנאצים (אבא של אחד הילדים פועל בניין)

דרך אגב אנחנו לא ערסים זה היה בשביל הדאחקות :cool2: :cool2: :cool2:

ואוו.. כמה בולשיט בהודעה אחת, איך מכניסים הודעה כזאת לחתימה?

• תגובות 162
  • צפיות 19k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואוו.. כמה בולשיט בהודעה אחת, איך מכניסים הודעה כזאת לחתימה?

זה ריכוז של כל הבולשיט שכתבו כאן בערך.

תבחר חלק. :bash:

פורסם

אנחנו פעם שמנו דג שרוף בתוך המזגן של כל הכיתות ובחדר של המנהל שמנו ציקלון B (אבא של חבר שלי מדען) הוא בסוף לא פתח את המזגן אז החלטנו לעשות משהו אחר

א. מה קשור מדען? צריך אלכימאי! (או כימאי, זה לא קריטי)

ב. ברגע שציקלון B נוגע באוויר השפעתו (הרעילה) מתחילה לעבוד ולכן לא היה צורך במזגן ולכן לפי הבנת הנקרא, ניתן להבין שלא שמתם אותו שם כי המנהל נשמע עדיין חי,

חוץ מזה, היית צריך לפתוח את הקופסא של הציקלון B ומיידית היית נפגע מהגז, ולא היית פה לספר את החלטורה הזו.

לסיכום = הצעה שלי, בנבנו אותו מפה כי "לא ערסים" כמוהו אלא יותר כמו אידיוטים שמנסים להרשים דרך אינטרנט אחרים פשוט דפוקים לגמרי, אין מה להרחיב.

פורסם

באמת איך לעזאזל ציקלון B

איך שזה נוגע באוויר זה מחסל את כולם

פורסם

אני היחיד שהבנתי שהוא כתב בציניות?!?!

מצחיק ;D

פורסם

א. מה קשור מדען? צריך אלכימאי! (או כימאי, זה לא קריטי)

ב. ברגע שציקלון B נוגע באוויר השפעתו (הרעילה) מתחילה לעבוד ולכן לא היה צורך במזגן ולכן לפי הבנת הנקרא, ניתן להבין שלא שמתם אותו שם כי המנהל נשמע עדיין חי,

חוץ מזה, היית צריך לפתוח את הקופסא של הציקלון B ומיידית היית נפגע מהגז, ולא היית פה לספר את החלטורה הזו.

לסיכום = הצעה שלי, בנבנו אותו מפה כי "לא ערסים" כמוהו אלא יותר כמו אידיוטים שמנסים להרשים דרך אינטרנט אחרים פשוט דפוקים לגמרי, אין מה להרחיב.

אתם לא רציניים נכון?

זה בערך כמות כל החארטות שכתבו כאן כולם בהודעה אחת.

אתם באמת הייתם מאמינים שהשגתי ציקלון B אם הייתי מתנסח נכון? :kopfpatsch:

פורסם

למען האמת, קראתי את השורה הראשונה והספיק לי.

אחרי שקראתי את ההודעה של b-or, קראתי שוב חפיף עד האמצע וראיתי את ההגזמות והבנתי ת'פואנטה :-[ :silly:

פ-א-ד-י-ח-ה

:'( :'(

פורסם

ח

[attachment deleted by admin]

פורסם

חחחחח דימה

חחחח

פורסם

תלך לפסיכולוג ואל תוציא את התסכול שלך על אנשים אחרים.

אתה חושב שהם אוהבים לדפוק סתם? תגיד אתה חושב שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלהתנכל לתלמידים. תאמין לי שגם להם יש חיים והם יעדיפו לשבת בבית בלי לעשות כלום מאשר לבדוק איזו עבודה שהם נתנו לך בתור עונש.

אם זה מה שאתה חושב אני מרחם עלייך.

אז תתפלא שכן. =\

המורה שלי בהיסטוריה בכיתה י' שמה לי 32 במתכונת. ושלא תגיד שלא למדתי, למדתי יותר מאשר לבגרות. ידעתי את כל החומר בע"פ. כשניגשתי אליה לשאול כמה קיבלתי, לפני שהיא חילקה, היא אמרה לי 32. כמעט הרגתי אותה אבל התאפקתי, ושאלתי בנימוס "על מה?", והיא הראתה לי את אחת השאלות ואמרה "הנה, אתה רואה, לא כתבת את מה שביקשו!", היא פשוט לא קראה את השאלה עד הסוף. כשביקשתי ממנה לראות ולהסביר לי מה לא בסדר עם כל שאר השאלות היא אמרה לי שהיא ממהרת ואספה הכל והלכה. יום למחרת ניגשה אלי ואמרה שהיא חשבה על זה קצת ושמה לי 56. "תודה באמת!!!". ככה הציונים שלי היו אצלה כל השנה. ועובדה שבבגרות, שהייתה שבוע אחרי המתכונת, למדתי מ10 בבוקר ביום של הבגרות ועד 2 אחה"צ, הבגרות עצמה, והוצאתי 82 וסיימתי לפני כולם ובלי להשתמש באף הקלה שיש לי.

עדין לדעתך אין למורים סיבה להוריד?!

עם אותה מורה היה לי עוד מלא מקרים. גם באסיפת הורים באותה שנה כל התלמידים אמרו שהיא נטפלת אליי ועוד כמה תלמידים באת ללא כל סיבה.

פורסם

אלו מקרים פרטיים ויחידים והם כלל לא סיבה להתנכל למורים. אף מורה. אין לפגוע ברכוש שלא שלך. לא להוציא אוויר מגלגל של המכונית של המורה ולא ללכלך מכנסיים של מורה עם חומוס.

פורסם

גם אני שונא מורים וגם אני שונא בית ספר אבל אני לא ישרוף למורה את האוטו..

א.

אני לא מוחנך לעשות דברים כאלה

ב.

מהסיבה שאם יתפסו אותי

אני לא מתאר את עצמי עושה דבר כזה.

בנוסף חשבתי שבארץ לא עושים דברים כאלה בסיום הבית ספר :S

אני סיימתי בית ספר בארה"ב ומה שעושים שם זה ממש כלום..

היה משחק פוטבול של הי"בניקים נג הי"אניקים של בנות אז בכמה ימים לפני זה כותבים על מכוניות של ילדים מלא שטויות אבל לא ציפיתי לדברים כאלה בארץ :)

וDiabloTX אני שוב כותב את ההודעה ושלך ואני מת מצחוק!!

זה ענק

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol::D

פורסם

תלך לפסיכולוג ואל תוציא את התסכול שלך על אנשים אחרים.

אתה חושב שהם אוהבים לדפוק סתם? תגיד אתה חושב שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלהתנכל לתלמידים. תאמין לי שגם להם יש חיים והם יעדיפו לשבת בבית בלי לעשות כלום מאשר לבדוק איזו עבודה שהם נתנו לך בתור עונש.

אם זה מה שאתה חושב אני מרחם עלייך.

הפסיכולוג יכול לבוא אלי, אין לי בעיות נפשיות.

ברור שרוב המורים הם אנשים רציונאלים שלא מתנכלים לאנשים סתם...אבל...יש גם את אותו מיעוט שבמיעוט (ראה ערך המורה שלי ללשון) שסתם כי לא באתה לה טוב בעין מתחילת שנה אז היא אוהבת לשגע אותך.

אם אתה חושב שכל האנשים בעולם (בכלל המורים) הם אנשים רציונאלים, נקיי כפיים, ובעלי מוסר גבוהה אתה חי בסרט רע.

פורסם

אני נזכר באיזה סיפור

התבקשתי לתקן כמה כסאות ( :pissed: )

כמובן שלא נענתי לדרישה, ולכן המורה הגיע לשיעור, התיישב על הכיסא, והתהפך (ועד היום אנחנו לא מבינים איך הפאה לא עפה לא מהראש)

לאחר מכן, שהדרישה לוותה באיום, תיקנתי

אך את הברגים שמתי במקומות הלא נכונים

בשיעור הבא, נכנס מורה אחר, והוא קיבל כמה "דקירות\עקצוצים" ;D

לפחות לא יבקשו ממני יותר לתקן כסאות..

פורסם

יב שלנו לפני כמה שנים שמו פסל ענקייייייי של המנהלת של בית הספר בכיכר שמול הבית ספר. זה היה ממש מצחיק (עידן אתה זוכר את זה?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים