עבור לתוכן

תעלולי י"ב

Featured Replies

פורסם

אתה בכלל לא מכיר אותי תפסיק להדביק תוויות ולקטלג אנשים לפי הנורמות הדפוקות שלך.

אני לא ערס, למען האמת אני שונא ערסים, אבל אוהב לעשות שטויות, ואני לא רואה פה סתירה.

מי שבא לתיכון רק כדי ללמוד בלע בלע בלע בלי לעשות קצת שטויות (אפילו שהם גובלות בונדליזם) חי חיים עלובים ומשעממים.

אם לא בבצפר אז לפחות לאחריו, אבל אז הוא גם ככה תקוע במיטה עם איזה ספר מתמטיקה תרגיל בחד"וא ...אם קצת חומר סיכה וקצת רצון אולי גם לא ישאר בתול

• תגובות 162
  • צפיות 19k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה חבר מניאק אתה... אם חבר שלי עושה משהו ומאשימים אותי הוא ישר מתוודה כדי לא לדפוק אותי, ואני עושה אותו דבר... גם בדברים קטנים כמו סתם לדבר בשיעור וגם בדברים "גדולים" כמו מה שציטטתי... ממש מניאק...

אל תגזיםםםם....אני לא חושב שמישהו יתנגד לשלושה ימים בבית :smile1::P

פורסם

אני לא ערס, למען האמת אני שונא ערסים, אבל אוהב לעשות שטויות, ואני לא רואה פה סתירה.

מי שבא לתיכון רק כדי ללמוד בלע בלע בלע בלי לעשות קצת שטויות (אפילו שהם גובלות בונדליזם) חי חיים עלובים ומשעממים.

אם לא בבצפר אז לפחות לאחריו, אבל אז הוא גם ככה תקוע במיטה עם איזה ספר מתמטיקה תרגיל בחד"וא ...אם קצת חומר סיכה וקצת רצון אולי גם לא ישאר בתול

אתה בכל זאת ערס. אתה פשוט לא מכיר בעובדה הזאת. תפסיק להתכחש.

אתה ערס, ערס!

פורסם

ערס!

וזה נכון לגמרי, אל תנסה לטייח, לכסות ולהסתיר את "ערסיותך" בתוך הכיסים של ה"מגניבות" שלך ::)

"אני מגניב עושה שטויות להלהללהלה בלה בלה בלה יאדה יאדה "

פורסם

ערס!

פורסם

חח חמה נטפלתם לילד..איזה עיצובים של המילה ערס הולכים פה.

אפשר להפריע וכו' אבל בגבול הטעם הטוב ומי שאין לו יותר מידי פרוטקציות צריך ללמוד..זה שאתה לא מסוגל לזה ומי שכן מסוגל לומד לא אומר שהוא חננה

פורסם

לא ידעת שמי שלומד הוא חננה?

וזה שלא עלית על זה אומר שאתה אופוסום!

פורסם

ברור... אולי אם אתה איזה ילד כפות שכל החיים שלו מלקק למורים אז לא.

מי מאיתנו לא היה רוצה להצית את המכונית של איזה מורה מעצבן שהיה לו בבצפר? במיוחד למורים האכזריים שאוהבים לדפוק סתם...

תלך לפסיכולוג ואל תוציא את התסכול שלך על אנשים אחרים.

אתה חושב שהם אוהבים לדפוק סתם? תגיד אתה חושב שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלהתנכל לתלמידים. תאמין לי שגם להם יש חיים והם יעדיפו לשבת בבית בלי לעשות כלום מאשר לבדוק איזו עבודה שהם נתנו לך בתור עונש.

אם זה מה שאתה חושב אני מרחם עלייך.

פורסם

*שבירת מתח + הצלת דיון*

לא ממש קשור אליי... אבל פעם איזה ילד דפוק אחד ריסס בהפסקה את הכיתה בחומר מסריח (חומר מיוחד כדי לעשות שטויות, כך הבנתי) ואז כשהמורה הגיע לכיתה כולם התלוננו שמסריח בכיתה ודרשו ללכת הביתה. המורה כמובן סירבה ואמרה שנלך לכיתה אחרת (שפנויה בד"כ). בסוף התברר שגם היא תפוסה והיא הושיבה אותנו בחוץ על הטבעות האלה שקושרים אליהם את האופניים, ועשינו שיעור בחוץ כמו דפוקים. בדיוק התחיל לטפטף גשם. :screwy:

שיו, אני מרגיש ממש חננה אחרי כל הסיפורים פה :-[ :-X

::)

פורסם

ערס!

וזה נכון לגמרי, אל תנסה לטייח, לכסות ולהסתיר את "ערסיותך" בתוך הכיסים של ה"מגניבות" שלך ::)

חחח זה קרע אותי.... :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

wawaweewa :P

מישהו ציטט אותי יווהוווווו 8)

פורסם

פעם אחת תקעתי סיגריה (נדמה לי שזה היה MARLBORO) בוערת במזגן, ואף אחד בכיתה לא הבין למה כל כך מסריח, אפילו המורה נחנקה ובסוף שיחררה אותנו הביתה... חבר טוב שלי כל כך שמח שהשאלתי ממנו סיגריה (לא הסברתי לו קודם למה בדיוק אני צריך אותה)

עריכה : אני בכתה י' דרך אגב

פורסם

וזה קרע אותי:

אתה בכל זאת ערס. אתה פשוט לא מכיר בעובדה הזאת. תפסיק להתכחש.

אתה ערס, ערס!

(העיצוב)

פורסם

נו אז בקיצור פסלתם את כל הדיון

הרי תעלול כבר מקושר לונדליזם

פורסם

אנחנו פעם שמנו דג שרוף בתוך המזגן של כל הכיתות ובחדר של המנהל שמנו ציקלון B (אבא של חבר שלי מדען) הוא בסוף לא פתח את המזגן אז החלטנו לעשות משהו אחר

לקחנו מטוס (אבא של אחד הילדים טייס) וריססנו דלק על כל בית ספר ורצינו להצית אותו אבל שכחנו את הגפרורים בבית

אז החלטנו להסתפק בהבערת העצים בכל בית הספר (אבא של חבר שלי פירומן) + השחטת אולם הספורט וציור גראפיטי של הסמל הנאצי, אנרכיה וכולה.....

אחר כך היה משעמם אז החלטנו לבנות 20 חומות בבית הספר ולשים את המורים בתוך, לכל ילד נתנו 2 רימונים (אחד עשן ואחד אמיתי) ונתנו להם לזרוק את הרימונים לתוך המעגל (מי שלא רצה ירינו בו עם קלצ'ניקוב כי אבא של אחד הילדים שוטר)

בסוף לסיכום שמנו בננה בתוך המנוע של האוטו של כל המורים שנשארו בחיים (אבא של ילד אחד חקלאי) והם התפוצצו אחד אחרי השני... היה גדול.......

ובשביל היופי העלנו את הגופות עם מנוף למגדלי השלום וסימנו איתם את סמל הנאצים (אבא של אחד הילדים פועל בניין)

דרך אגב אנחנו לא ערסים זה היה בשביל הדאחקות :cool2: :cool2: :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים