עבור לתוכן

תעלולי י"ב

Featured Replies

פורסם

כבר רשמתי את זה איפה שהוא-לקבל את ההנהלה בסגנון חיל הים והכבאים :xyxthumbs:

• תגובות 162
  • צפיות 19k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בבית ספר הקודם שלי עשו כמה דברים:

מחזור אחד שבה כיתבה בשבי, התלמידים התחפשו למחבלים נכנסו עם רובים לכיתה התחילו לצעוק בערבית היה בלאגן מטורף הזמינו משטרה המורה חטפה שוק התלמידים בכו בקיצור בלאגן.

היום כשהתלמידים באים לבית ספר עם סכינים ואקדחים, לא הייתי מנסה לשחזר את זה - אתה עלול ליפול על מישהו שלא מבין שזו בדיחה.

וסתם לידע כללי, אני ממש לא מאמין לסיפור הזה, בדיוק כמו לסיפור עם החומה והטרקטור.

הטרקטור בכלל נשמע כמו משהו מהסימפסונים..

פורסם

תעשה את מה שכתוב בחתימה של לייזי בוי

פורסם

בבית ספר הקודם שלי עשו כמה דברים:

מחזור אחד שבה כיתבה בשבי, התלמידים התחפשו למחבלים נכנסו עם רובים לכיתה התחילו לצעוק בערבית היה בלאגן מטורף הזמינו משטרה המורה חטפה שוק התלמידים בכו בקיצור בלאגן.

YOU THE MAN

עוד שנה שנתים שיהיה לי ולחברים שלי גובה נעשה אתזה!

נשמע ענק אחי! חחח כמה ילדות יבכו אצלנו [הייתה לנו זריקה 3 ילדות בכו :bash::s07::nixweiss:]

פורסם

הקטע עם החומה גם כן כנראה ייעשה השנה

פורסם

שנה שעברה בנתניה כמה י'בניקים באו באמצע הלילה הקימו חומה בכניסה לבצפר עם טיח והכל וכתבו עליה "we dont need no education"

אגב אצלנו פשוט היה שקיות מים עם דגי זהב בתוכו! (פשוט גאוני!)

פורסם

ניסיתם פעם להדביק מורה עם מסקינגטייפ לעץ? לפרק את כל הרעפים מגג הפנימיה ולזרוק אותם בליל המילניום(אני זקן,אני יודע)?

לקשור את הדלת של הכיתה לקיר מול ולפתוח זרנוקים פנימה? להעלות (בידיים!) את האוטו של המנהל על גג של שלוש קומות?

ואלה רק הדברים שניזכרתי בהם עכשיו שעשינו בפנימיה שלמדתי בה. הכל אמיתי.

פורסם

אצלי בביה"ס לקחנו את המכונית של המנהל ושמנו אותה על הגג של עזריאלי(בעזרת מסוק).

קשרנו אותו ערום בכיכר רבין.

בנינו מחדש את חומת ברלין ברחבת בית הספר ורשמנו שם (סתם בלי קשר לכלום) "העבודה משחררת".

ובסוף (בשביל הצחוקים אתם יודעים) הרצנו צנטריפוגות להשערת אורניום במשך 4 חודשים עד שהיה לנו מספיק אורניום לעשות היתוך בחדר של המנהל.

תותחים אנחנו הא?

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

לירות במורה שנואה בראש זה די מצחיק נכון?

מה אם היא אפילפסית?

:-X

פורסם

לבוא לבית הספר ולדפוק ביצים בכל הקירות

פורסם

^ זה כלום.

אח שלי כשהוא היה בתיכון בא בלילה ופירק את כול הלוחות מהכיתות ושם אותם באמפי שלנו :smile1:

70 לוחות :smile1:

עם חברים שלו

פורסם

זה (ועוד כל מיני ואני לא בטוח בכלל לגבי מה שאתם אומרים :x ) כבר פשוט ונדליזם ולא תעלול ::)

פורסם

נמנמ אצלינו פעם היה ששיחקנו בכיתה ט' ככה עם שקיות מיים

ואחת נפלה לקומה הראשונה, נפלה בדיוק מול איזה מורה (מולה לא עליה..ץ)והיא התעלפה.... חחחחח

(לא משהו מיוחד אבל די משעשע)

פורסם

תתפלא, זה מאוד ראלי. (בית בירם :D)

:lol:

איזה מחזור הוא? רק אצלנו זה מסוגל לקרות :smile1:

אצלנו בכיתה ט' (במרכז כפי שאתה יודע =]) פשוט הורדנו קומפלט את הכיתה למגרש. אבל זה היה ב1.4 :P

והשנה בטיול השנתי היו כמה (סטלנים תמיד, לא חדש) שלקחו תחפושות של "גיבורי על" ישנות (ספיידרמן צבי הנינג'ה וכאלה) ורצו בחדר האוכל איתם, כאילו שאף אחד לא זיהה אותם :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים