פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים קודם כל לא אמרתי שהרעיון עצמו רע בכלל לא ואין לי דבר נגד אסי הוא מעריצותיו השפוטות ;D ;D ;D כן יש לי בעיה שעשו היפ כל כך גדול על הסידרה והיא פשוט לא עמדה בציפיות שלי אולי שיכניסו את מלי לווי לסידרה זה ירים אותה קצת מבחינתי אבל ככה היא משעממת ויתכוונתי שאסי לא מתאים בטור מאניק+איש היטיק אם לדעתך הוא אמין אין לי מה להגיד :kopfpatsch: למה לא מתאים? כי הוא קומיקאי?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים חצי שעה ? מה אם פרסומות ? אם כבר 20 וכמה דקות זה 29 דקות רק התוכנית בלי הפרסומות (הורדתי מהאינטרנט) סה"כ סדרה נחמדה, מקווה שתצליח
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר למה לא מתאים? כי הוא קומיקאי? כי הוא לא אמין לתפקיד אני מכיר אנשי היטק והוא פשוט לא אמין בטור איש היטק
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אם הוא היה איש היי טק הסדרה לא הייתה מצחיקהאני בטוחה שאסי כהן בוכה במיטה שלו בגלל שאתה חושב שהוא לא אמין
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים "הגולם" לשעבר, זה חצי שעה, יותר נכון 29 דק', בלי פרסומות עם פרסומות זה 35 דק', הקלטי ת'סדרה אז אל תגיד שטויות.ושמע אתה הבן אדם היחיד נראה לי בישראל שלא אהב את הסדרה, אתה דיי מוזר ת'אמת, ובקשר למריו בהילו ? לפי דעתי זה היה מצחיק ומגניב... :-X :-Xמה שלמדתי מכל הדיון הזה, שאתה אוהב את אסי והבעיה היחידה שאתה לא אוהב את הדמות שלו בסדרה כי אתה חושב שזה לא מתאים, אוקי אז אסי הוא שחקן ולפי דעתי זה מתאים ומצחיק ובגלל זה אתה אומר שהסדרה כולה מסריחה ולא משהו, אז תפסיק לחפור בחייאת רבאק...
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר החלק אם המיטה זה היה בצחוק ואתה יודע אם הרבה אנשים אהבו תסידרה אין מה לעשות הסידרה מוצלחת מה לעשות אם הרוב פה אוהבים תסידרה אין לי טיעון שיגרום לרובכם לחשוב כמוני בכל מיקרה אני לא אהבתי אבל נחכה למלי לווי
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אם כולם היו חושבים כמוך הם עדיין היו גרים עם האמא בגיל 30 :-\ הוא רק בן 29, לעזאזל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.