עבור לתוכן

מה עדיף OB או כרטיסי הרחבה ?

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול אם יש לי אופציות OB על הלוח, מבחינת משאבים מה עדיף שאשתמש בהריבות PCI או להשתמש בכרטיסים שיש OB.

תודה למשיבים

פורסם

.

פורסם

זה תלוי אם מרחיבים לך או אתה מרחיב למישהו/מישהי.

מה ????? לא הבנתי כלום ??!!

רציתי לשאול אם יש לי אופציות OB על הלוח, מבחינת משאבים מה עדיף שאשתמש בהריבות PCI או להשתמש בכרטיסים שיש OB.

תודה למשיבים

ללא ספק הרבה PCI-ים. מפני שהמשאבים נופלים על ה- PCI-ים, במקום על ה- BOARD.
פורסם

זה תלוי אם מרחיבים לך או אתה מרחיב למישהו/מישהי.

לפי דעתי זה תלוי אם מעיפים אותך מהפורום או לא, תטופל בהתאם על הודעת הספאם והשפה הלא נאותה

לפותח הדיון, ללא ספק עדיף כרטיסי AGP או PCI-E מאשר כרטיס המסך OB שברוב המקרים לא מצליח להפעיל אף משחק נורמלי כיום, כמו כן הוא לוקח משאבים מזיכרון ה RAM כדי שיוכל לתפקד כמו שצריך זה יכול להיות 64MB או 32MB וכו'(תלוי מה מוגדר בביוס) דבר אשר פוגע בכמות הזיכרון הכללית.

פורסם

כמו שאמרו מעלי ככרטיסי OB לוקחים משהו כמו 24 או 32 זיכרון מהRAM של המחשב, בנוסף לזה שכל כרטיס מסך היום

יותר טוב מכרטיס מסך OB.

פורסם

זה לא רק ה- RAM זה גם הקצאת משאבי זרם מטרנזיסטורים ב-BAORD שמתפנים להקצאת זרם להתקנים

אחרים על ה- BOARD. וכן כל פעילות שלא מעמיסה על ה- BOARD בהכרח מקילה עליו וממהירה את פעולתו.

פורסם

מה עם לוח אם בעל 4 חיבורי SATA, האם יהיה נורא אם כולם יהיו בשימוש? הרי בטח שמו רק 4 משום שהוא יכול להתמוד עם 4?

פורסם

כן יהיה הבדל כי אתה שוב, נותן לו פחות משאבים לנצל. או יותר אם אתה משתמש בכל ה-4.

פורסם

תסביר, מה יותר משאבים... אז מה יקרה אם אני אשתמש בכל ה 4? לטווח קצר/ארוך?

תך לי שם של איזה כרטיס הרחבה של SATA II איכותי (שיעבוד כמו שאני אחבר את הכונן קשיח לחיבור על ללוח אם, לא צריך רייד)

פורסם

אתה מתכוון כרטיס PCI שנותן לך SATA2 ?

פורסם

מה עם לוח אם בעל 4 חיבורי SATA, האם יהיה נורא אם כולם יהיו בשימוש? הרי בטח שמו רק 4 משום שהוא יכול להתמוד עם 4?

אם יש לך 4 התקנים של SATA אתה יכול להשתמש בכולם, אותה חברה שיצרה את הלוח אם החליטה כי יהיו 4 חיבורים כמו כן אתה יכול לקנות כרטיס הרחבה

ל SATA ולא יקרה שום דבר.

פורסם

כן, ואני עדיין רוצה לדעת אם זה בסדר להשתמש בכל ה 4, הלכתי לאתר היצרן יענו לי שם וזהו...

פורסם

תקשיב כל מוצר שיוצא מן החברה בין אם זה לוח אם / כרטיס מסך / כרטיס קול מקצועי לא מגביל אותך מלהשתמש בכול הפונקציות שהוא נותן

כגון 4 יציאות SATA ושרק תשתמש ב 3 אין כזה דבר.

פורסם
  • מחבר

בעיניין כרטיס גרפי ברור שעדיף להשתמש ב AGP, כוונתי הייתה לדברים פשוטים יותר כמו כרטיס קול או רשת.

לעיניין ההתייחסות למתח לא נראה לי שזה משנה כי גם ל PCI ה MB מספק מתח.

פשוט יש לי בעייה עם ה MB שהכרטיס רשת שלו לפעמים מתנתק ומפסיק "לראות" את החיבור למודם ורק אם מכבים את המחשב ומנתקים מהחשמל זה מסתדר.

אם כבר הגענו לשורש הבעייה יש המלצות לכ.רשת כזה או אחר או שכולם אותו דבר.

פורסם

ואם מכבים ומדליקים את המודם זה גם מסתדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים