פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים יש לי בעיה עם USB קידמי, כשאני מחבר אליו משהוא אז הוא פשוט לא עובד. כאילו שבכלל לא חיברתי כלום(הוא מחובר למחשב). הינה תמונה של ההודעה שהוא מציג: למישהו יש פיתרון?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים לפי ההודעה שאתה מציג הוא לא מזהה את ההתקן שאתה מחבראבל הוא כן מזהה שחיברת משהו זה אומר שה-USB תקיןבחיבורים מאחורה הוא מזהה את ההתקן?זה קורה לך עם התקנים שונים?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר אז זהוא שמאחורה הוא מזהה ומקדימה לא משנה מה אני מנסה לחבר הוא תמיד לא מזהה אותו.אנשים אמרו לי שישכול להיות שזה דרייברים או אולי גירסת ה USB לא מתאימה, מאיפו אני יכול להשיג דרייברים ואיך אני יכול לדעת איזה גירסת USB יש לי מקדימה (1.1או 2.0)?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר כן, כתבתי את זה בהתחלה כניראה לא הבנתם.ואם לא הייתי מחבר את זה אז זה ביכלל לא היה עובד ולא היה מציג שום הודעה אז מה ההיגיון בלשאול אם זה עובד???
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים זו בעיה נפוצה, במיוחד בלוחות אם לא משהו, הם לא נותנים הספק חשמלי זהה כמו בחיבורים מאחורה (פחות מהתקן), ומוצרים שלוקחים חשמל מהמחשב בזמן החיבור לא יעבדו טוב מקדימה.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר בדקתי והוא מחובר.הרי אם הוא לא היה מחובר הוא פשוט לא היה מגיב (הוא מציג הודעה)?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר אתה יכול להביא לי תמונה איך הוא צריך להיות מחובר?לוח אם: MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.