פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אהלן חבר'ה יש במחשב של חבר שלי תקלה מוזרה המחשב נדלק, מראה את הלוגו של פנטיום 4 ואחרי זה מסך שחור אחרי כמה דקות מרגע ההדלקה ואחרי כמה ריסטרטים אין שום תצוגה על המסך חוץ ממסך שחור אפילו לא הלוגו של הפנטיום 4 כל החיבורים מחוברים כמו שצריך, ניקיתי מגעים לזיכרונות,כרטיס מסך וכל המאווררים פועלים אני חושב שהבעיה בספק מה אתם אומרים?? תודה
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים יכול מאוד להיות שזה ספק ניסית עם ספק אחר?כמו כן האם ניסית לעשות איפוס לביוס?
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר לא ניסיתי ספק אחר אני מאמין שהיום אני יביא אחד אחר מחבר ואני יבדוק את העינייןניסיתי לעשות איפוס לביוס - הזזתי ת'גמפר מקום והפעלתי ת'מחשבזה העלה ת'ביוס עם אופציות למחוק סיסמאות ועוד איזה משהו טכני שלא הבנתי
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים לפעמים קורה שהלחצן של ההפעלה או של הריסט לא תקין והקפיץ בפנים נשאר לחוץ (לא רואים את זה בחוץ).
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אם המחשב הראה סימנים של חיים, תגדיר תאריך ושעה בביוס אחרי האיפוס ותראה אם המחשב עולה
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מה בגלל תאריך?ידידי תחליף ספק זה יסתדר לך.ציפצופים אתה לא שומע ברצף כך שכרטיס מסך בסדר...
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים בואנה גאון מי שאמר לו שיכניס תאריך עדכני פשוט גאון כל הכבוד לך הוא אמר לו את זה כדי לראות אם הסוללה של הביוס טובה ושומרת נתונים ולא כל הזמן מתאפסת וככה המחשב לא עולה אהבתי פשוט גאוני
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר ידידי תחליף ספק זה יסתדר לך.ציפצופים אתה לא שומע ברצף כך שכרטיס מסך בסדר... אם אני זוכר נכון אין ספיקר... בואנה גאון מי שאמר לו שיכניס תאריך עדכני פשוט גאון כל הכבוד לך הוא אמר לו את זה כדי לראות אם הסוללה של הביוס טובה ושומרת נתונים ולא כל הזמן מתאפסת וככה המחשב לא עולה אהבתי פשוט גאוני וואלה עכשיו הבנתי למה התאריך מתוחכם אני ינסה את זה
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מה בגלל תאריך?שכחתי לציין כי לבדוק שהביוס שומר את הנתונים שהגדרת כגון תאריך / שעה אם לא כנראה שהסוללה סיימה את תפקידה וכדאי להחליפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.