עבור לתוכן

מה הציון הכי גבוה שאפשר לקבל בחומרה בויסטה ?

Featured Replies

פורסם

האם הציון 5.9 הוא המקסימום ?

זה הציון אצלי

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן, כרגע הציון נע ב 1-5.9 , Microsoft הודיע שבעתיד הסקלה תשתנה.

פורסם

כן, כרגע הציון נע ב 1-5.9 , Microsoft הודיע שבעתיד הסקלה תשתנה.

מקווה שכך יהיה, זה לא נחמד אם למישהו יהיה את המחשב הכי חזק בעולם (מכל הבחינות) ויהיה ציון 5.9.... ::)

פורסם

המשמעות של הציון היא לא להשוויץ למי יש יותר גדול, אלא כשתקנה תוכנה/חומרה, תדע אם המערכת שלך מסוגלת לתמוך בה. עוד שנתיים, כשהדרישות יעלו, כך גם המספר יעלה ואותו מחשב שהיום קיבל 5.9, אולי יקבל בעתיד 6.5 (כי יש לו quad-core עם 16 גיגה זיכרון היום - נגיד). לעומת זאת מחשב אחר שהיום מקבל 5.9 יקבל רק 6.0 ולא יוכל להריץ משחק שדורש ניקוד 6.3 (משחק שכאמור יצא רק עוד שנתיים). שיטת מיקרוסופט שיטה חכמה ונכונה.

כמובן שמי שמקבל היום 5.0 ומטה, ישמור על הניקוד שלו בעתיד (לדעתי).

פורסם

^^^

לגבי השורה האחורנה שלך אינני מסכים איתך.

אם אתה טוען שישנה אפשרות שלמי שיש כיום ציון של 5.9 ציון יכול לעלות מן הסתם למי שיש ציון 5 ומטה לדעתי ציונו יושפע גם כן.

הרי מה שקרה כאן הוא הגדלת סקלת הציונים וזה לא יכול להשפיע רק על טווח מסוים של הציונים, אלא יגרום להשפעה על כל הציונים במידה שווה.

פורסם

ממש לא... לפחות לא לפי ההיגיון שלי ולפי הבנתי מהי מטרת הציון (לפשט דרישות מערכת לפרסם על גב משחקים וכד').

אם עכשיו על גב מוצר כלשהו מודפס "דרישות מערכת: ציון 4.2" אז תאמין לי שהמחשב שלך שהיום הוא 4.0 לא "פתאום" יוכל להריץ את המשחק עוד שנה כאשר הסקלה תיפתח כלפי מעלה. הציון של המחשב שלך ישאר 4.0. אבל אז כשתיפתח הסקלה ומשחק כלשהו יבקש ציון "6.2", אז רק מחשב שהיום כבר בקצה הסקלה יוכל לקבל ציון אחר ממה שהוא מקבל היום, נניח מ-5.9 הוא יהפוך אל 6.9 ויוכל לשחק משחק שהוא 6.2 כמובן...

פורסם

הבנתי אותך עכשיו. כשאתה מציג את הנקודה ככה אני בהחלט מסכים איתך.

מעניין לראות כשהמערכת דירוג למשחקים תצא לפועל עד כמה היא תהיה מדויקת בהשוואה של 2 משחקים עם ציון זהה וגם בכלל...

מה שבטוח זה יחסוך הרבה הודעות בסגנון "אחי- המשחק ירוץ לי על ההגדרות הכי גבוהות?"

פורסם

חח אני מכיר אנשים עם OC יש להם ציוני 10 :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים